Szekeres Viktor

Ilyen lesz a Másnaposok készítőinek új komédiája

Bár valószínűleg Todd Phillips új komédiája a siker mértékét tekintve meg sem fogja közelíteni a Másnaposokat, többek között Robert Downey Jr.-nak köszönhetően komoly dollármilliókra tehet szert.

Todd Phillips, a Másnaposok rendezője népszerű filmjének folytatása előtt még leforgatta a Terhes társaság (Due Date) című komédiát, melyben Robert Downey Jr., Zach Galifianakis, Michelle Monaghan, Jamie Foxx, Alan Arkin, Juliette Lewis és Danny McBride fog bolondozni. A november 5-én bemutatásra kerülő film szinkronos előzetesét itthon többek között az Eredet nézői is láthatják, s szurkolhatnak, hogy a hazai, novemberi bemutató világpremier legyen - és azért is, hogy eredeti nyelven is látható legyen a film.


A Terhes társaság történetének középpontjában a Downey Jr. által alakított Peter Highman áll, aki egy héten belül apa lesz, hiszen felesége terhességének utolsó napjaiban jár. Azonban, hogy ott lehessen gyermeke születésénél, egy feltörekvő színésszel kell keresztül autóznia az országon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vergil 20 #3
    Hmm...igazad van, meg kell hagyni, csak átfutottam a cikket és érdekesen raktam össze magamnak :D
  • ZeGa #2
    Ha tudnál szöveget értelmezni, akkor tudnád, hogy a cikkíró azt írta, hogy azért szurkolhatnak, hogy eredeti nyelven is látható legyen a film.
  • Vergil 20 #1
    Szurkoljon a görcs a szinkronért.Elég baj az is hogy az Inception is szinkronos lesz.