Szekeres Viktor

Előkészületben az Amerikai pite 4

Újságírói információk szerint megvannak az új Amerikai pite-film forgatókönyvének az írói. A folytatást afféle rebootként is lehet kezelni, s a tervek szerint az eredeti filmes pár karaktere is visszatérne.

A Los Angeles Times információi szerint a Kalandférgek (Harold and Kumar Go to White Castle) forgatókönyvírói, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg készítheti el az Amerikai pite 4 szkriptjét. (A film egyelőre munkacímen fut, így meglehet, hogy végül nem AP4-ként kerül mozikba.) A tervek szerint a film a 2003-as Amerikai pite 3 - Az esküvő közvetlen folytatása lenne. Egyelőre még egy színész sem szerződött le a projekthez, de a régi szereplők közül páran jelezték érdeklődésüket.

Az Amerikai pite-sorozat azon kevés filmes sorozatsikerek közé tartozik, melyet a csúcson hagytak abba, hiszen a 11 millióból készül első rész világszerte 235 millió dollárt hozott, a 30 milliós folytatás 287 milliót, míg az 55 milliós harmadik rész sem vallott szégyent a maga 231 milliójával. A franchise nevét egyébként egy egyből DVD-re készült American Pie Presents (Az Amerikai pite bemutatja) sorozattal tartottak a köztudatban, amelyből négy rész jelent meg.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • boond #18
    Hát nagyon nem. Az első 3 az igazi
    A többi sajnos meg sem közelíti... (Már csak a story, és az eredeti szereplők hiánya miatt sem)

    A "7." rész meg kifejezetten gáz lett már.

    Én várom az igazi 4. részt :D
  • mynameisbence #17
    a Beta House (azok kedvéért akik kiakadnának ha azt írom hogy a 6.) és a Book of Love szerintem nagyon állat volt bárki bármit mond de a Naked mile se volt rossz, a Band Camp... hát azt hadjuk
  • kalapos01 #16
    Nem értesz hozzá? Nincs "mind a 7 rész". 3 rész van, most készül a negyedik és vannak egyéb filmek, amikkel megpróbálták beetetni a lúzer rajongókat, de szerencsére olyan bénák, hogy csak a hülye nézte meg őket.
  • zolika217336 #15
    Szerintem kurvára nem sok embert érdekel a present szócskád Úgyis mind a 7 rész egy szálon alakul
  • BAk3R #14
    Azoknak, akik el vannak tájolva. Ez a 3 pite rész volt eddig:

    American Pie (1999)
    American Pie 2 (2001)
    American Wedding (2003)

    Ami ezen kívül van az nem eredeti pite film, ezek pedig az American Pie Presents néven futnak, csupán marketingfogás az egész, hogy a gagyi vígjátékokat el tudják adni. A "presents" szócskát meg szeretik minél kisebb mérettel a borítóra írni nehogy bezavarjon. Az sem véletlen, hogy ezekben egy a 3 pite filmben szereplő színészt sem látsz. Eugene Levy meg ne tévesszen meg senkit, biztos pénzre volt szüksége. Szóval a többi kamu pite rész:

    American Pie Presents Band Camp (2005)
    American Pie Presents The Naked Mile (2006)
    American Pie Presents Beta House (2007)
    American Pie Presents: The Book of Love (2009)

    Ezek futnak úgy, mint American Pie 4-5-6-7.
  • kalapos01 #13
    Hol láttál te negyedik részt?
  • DeviloftheHell #12
    ez mi a fene már? már rég tulvannak a 4ik részen
  • Etinger #11
    Szerintem is felesleges ezzel az "észosztás" dumával visszavágni. Egy "Tényleg, igazad van!" is megtette volna... Főleg ha már az amúgy jól leírt cikkben találtál hibát.
  • winnie #10
    ne sérülj be attól, hogy kijavítottalak (főleg ne azután, hogy a kettes kommentben észt osztottál) és én is azt írtam, hogy van világok harca 2 meg armageddon 2.
  • jahola #9
    Igaz, mert American Pie's present-ként van feltüntetve a többi részek.
    Mellesleg winnie, látom észosztásból ismételten jelesre sikerült vizsgáznod.
    Mellesleg Világok Harca 2 van:D