Szekeres Viktor

Előzetes alapján a Your Highness lesz 2011 legviccesebb filmje

A Your Highness viccességéhez nem fér kétség, már csak az a kérdés, hogy a filmben lévő poénok hány százaléka került ellövésre a három és fél perces előzetesben. Remélhetőleg, minél kevesebb.

A trailert elnézve az április 8-án bemutatásra kerülő Your Highness című komédia a legviccesebbek közül való lesz jövőre. Az R-korhatárba besorolt fantasy egy lusta, semmirekellő hercegről és hősies testvéréről fog szólni, akik apjuk királyságát akarják megmenteni. A főbb szerepekben csupa ismert arc fog feltűnni: Danny McBride, James Franco, Natalie Portman, Zooey Deschanel, Justin Theroux, Toby Jones és Damian Lewis.


Nagy kérdés, hogy ezt a David Gordon Green-filmet miképp fogják a nem amerikaiak fogadni, hiszen a 2008-as Ananész expressz nagy siker volt Amerikában, 87 millió dollár bevételt hozott, azonban itthon nagyot bukott, s a nézők nemzetközileg is csak 14 millió dollárt költöttek a film megtekintésére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DrNicolasRush #14
    Na ilyenkor sírom vissza a francia Jean Reno féle "Jöttünkláttunkvisszamennénk" féle poénokat! Abban záporoztak a marhaságok, ez valahogy nem üti meg a mércét - nálam.
    Előzetes alapján ez kalandfilmnek nulla, vígjátéknak nulla a köbön, részemről felejtős.
  • skiryo #13
    kemény vagy :D akkor lehet, hogy nem te vagy a legmegbízhatóbb ember filmkritika téren...:D
  • IMYke2.0.0.0 #12
    Az elmúlt egy évben 2, azaz kettő élőszereplős filmet néztem meg: Az "Ironman"-t DVD-n, és a "Salt"-ot WRZ-ben.
    A "Cool Túrát" majmoló, "Másnaposok"-szerű filmek már nem hoznak lázba.

    A főszereplő srác tényleg, így már rémlik a "Spiderman"-ből.
    A kövérkés pasit nem ismerem. De nem is izgat. Ha ilyen volt az összes eddigi filmjében, akkor nem veszítettem sokat.
  • Wittgen #11
    Hehe

    Nekem már az Ananász expressz is oltárira bejött, Seth Rogen kivételével meg szinte mindenki visszatért a gárdából. Jó lesz ez
  • csuszi #10
    mcbride a legnagyobb

    kenny powers:)
  • avman #9
    és ez 2010 hányadik legjobbjobbabb cikkje Sz. V-től?
  • smaszi #8
    "Mennyire szerencse, hogy az "ismert" nevek közül csak Natalie-é rémlik..."

    James Franco, Zooey Deschanel, Damian Lewis... Bár nem tudom mennyi filmet nézel mostanában, azért ezeket nem annyira ismeretlen színészek...sztem.
  • nessboth #7
    Ananász expressz jó film volt, bár mikor először néztem 20 perc után kikapcsoltam, de rászántam magam és tetszett, azért felröhögtem sokszor! Kizárólag feliratosan szabad nézni!
    Ezzel a filmmel sincsen semmi baj, verbálisan utalni szexualitásra kevésbé gusztustalan, mint a mostanság folyó testnedvekben fürdő ocsmány paródiák!
    Nem ismeretlen színészek, a szép herceg nem más, mint pókemberből a zöld manó, a dagadt herceg pedig minden második filmben játszik mostanság, Trópusi vihar, Terhes társaság, Ananász expressz, stb...
    Én nevettem az előzetesen és én is remélem, hogy nem ennyi volt a poén.
    "Ha a vaginád olyan, mint a kezem nem lesz semmi baj!" Szerintem ez baromi vicces!
  • Axlkenobi #6
    Számomra Natalie Portman az egyetlen ok, ami miatt megnézem a filmet, érdekes lesz őt egy ilyen típusú alkotásban látni.

    Az előzetes többi része nem nagyon fogott meg. Tényleg nincs benne más, csak trágár beszéd és dugással kapcsolatos "poénok". Hihetetlenül fantáziátlanok manapság a vígjátékok, az alpári dumán, meg az altesti poénokon kívül semmivel nem tudnak előállni.
  • CptObvious #5
    Nekem tetszik, egész jó poénok voltak benne.
    Viszont merem remélni, hogy nem ez volt az összes poén, ami a filmbe fel fog tűnni.
    Meg talán egy kicsit vissza is vehettek volna az előzetesből. Az utolsó képkockák között már ott szerepel ahogy a hercegnőt megmentve, mindenki őket ünnepli. A kalandozásukba is betekintést nyerhettünk. Ezek után szinte kár megnézni a filmet, mert ebben a 3,5 percben gyakorlatilag az egész filmet leadták.