Szekeres Viktor

Ismét kitört az Alkonyat-láz

3 millió Alkonyat-rajongó vásárolta meg pár nap alatt kedvenc sorozatának új epizódját DVD-n, s ezzel a Napfogyatkozás könnyedén szerezte meg az első helyet az eladási toplistákon.

Két nap alatt 3 millió DVD-t és Blu-ray-t adtak el az Alkonyat: Napfogyatkozásból, ezzel cseppet sem meglepő módon a film világszerte uralja a DVD-eladási listákat, s természetesen Amerikában is megszerezte a vezető helyet a múlt heti elsőtől, a Toy Story 3-tól. Érdekesség, hogy a fiatalok a kölcsönzést nem nagyon részesítik előnyben, hiszen a kölcsönzői listákon csak a hatodik helyen debütált az érzelmes vámpíros film. (A legtöbbet kölcsönzött film a héten az a Kéjjel-nappal volt Amerikában, mely az eladási listákon az ötödik helyet szerezte meg.)

A hét DVD-s újoncai közül A varázslótanonc debütált a második helyen, míg a harmadik a The Search For Santa Paws kutyás Disney családi film lett. Az Avatar-rajongók kedvenc filmjüket már nem találhatják meg az élbolyban, hiszen az új kiadás pár hete mindössze a 4. helyen debütált, majd rá egy hétre visszaesett a 23.-ra. A héten ismét változhat az élen a helyzet, hiszen olyan filmek DVD-s világpremierjére kerül sor, mint az Eredet és a Shrek a vége, fuss el véle.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #4
    Én is végigszenvedtem őket, kíváncsi voltam, mi ez a nagy hype.
    Az első rész még nézhető volt, de a 2.3. halál unalom. Alig történt valami. Kb. mintha egy átlagos sorozat 40perces epizódját néztem volna, csak elnyújtva másfél-2 órára.
  • Wittgen #3
    Én itthon a fotelemben ülve "ingyér" néztem meg a rip-et. Mit ne mondjak, talán az idei év legrosszabb és legunalmasabb filmjét láttam. Oltári rossz volt végigszenvedni. De én vagyok a hülye mazochista...
  • bmw #2
    Nyalas tini fos...
  • sanyicks #1
    Az emberi értelem alkonyata...