Szekeres Viktor

Egyre jobbak a Tron: Örökség előzetesei

Újabb hosszú előzetest kaptunk a Tron folytatásához, melyet azonban természetesen moziban érdemes megnézni, hiszen a 3D-s hatások ott igazán látványosak. A filmet december 16-tól nézhetjük meg.

A Walt Disney Pictures pár napja újabb előzetessel támogatta meg a Tron: Örökség (Tron: Legacy) eddig sem kis formátumú marketing kampányát, mely egyes becslések szerint 60-70 millió dollárba is kerülhet csak Amerikában. Joseph Kosinski filmje itthon december 16-án, míg Amerikában december 17-én mutatkozik be hivatalosan és azon idei mozis alkotások közé tartozik, melyeket minden valószínűséggel érdemes lesz 3D-ben megtekinteni.


A Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde, Bruce Boxleitner, James Frain, Beau Garrett és Michael Sheen főszereplésével készített filmhez természetesen 2D-s kópiák is készülnek, ráadásul a Harry Potter hetedik részéhez hasonlóan az egyetlen hazai IMAX-moziteremben is adni fogják. Aki részt vett az október végi ingyenes Tron-vetítéseken, az a 20 perces betekintés során megtapasztalhatta, hogy a film története finoman szólva is közhelyes lesz, de a látvány (és a Daft Punk által szerzett zene) elsőosztályú.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zolthen #6
    Nem durván ütős, nem kegyetlenül überbrutál? Egyszerűen egyre jobb? Akkor elég gyengék lehetnek :)
  • Axlkenobi #5
    Már alig várom! Az első rész gyerekkorom egyik nagy kedvence, a folytatás előzetesei engem kilóra megvettek, úgyhogy már számolom a napokat.
  • bmw #4
    Ez nem igazan izgat....
  • Dynamic #3
    Ezt a filmet nem tudom elképzelni, hogy ne IMAX-ben nézzem:)
  • Chocho #2
    Szerintem jól néz ki, én nem vettem észre semmit. :)
  • Seth #1
    A fiatal Jeff Bridges nem lett a legjobb, egyből kiszúrja az ember a száj és szem mozgásból, hogy nem hús vér ember