Szekeres Viktor

A Paramount stúdió öt sikerfilm folytatását ígére 2012-re

A Paramount stúdió egy sajtóbeszélgetés során lefixálta pár mozifilmes folytatásának tervét. Azt már tudtuk, hogy el fog készülni a Star Trek és a Jack Ryan-filmek folytatása, de most már a G.I. Joe-rajongók is örülhetnek.

A Viacom egy konferenciabeszélgetést tartott a héten, melyből többek között kiderült, hogy a Paramount Pictures stúdió jó pár sikerfilmjének folytatását be fogja mutatni a közeljövőben, 2011. végén, de valószínűbb, hogy 2012-ben. A Risky Biz Blog adta hírül, hogy nevezett filmek a következők: a Tini nindzsa teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles), az egyszer már lefújt, de ismét felélesztett Zoolander 2, a Star Trek 2, a G.I. Joe 2, valamint a Tom Clancy-féle Jack Ryan-széria.

Ezen projektekről annyit lehetett még megtudni, hogy a TMNT-film élőszereplős lesz és afféle rebootként fog szolgálni egy esetleges új sorozathoz, a Star Trek folytatását januárban kezdi el forgatni J.J. Abrams és csapata, valamint, hogy ugyancsak jövőre forog a Zoolander 2, melyet Justin Theroux ofog rendezni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #6
    ...azé sülyedt ee mee nehézviz vót, most komolyan :D
  • Yutani #5
    Remélem, a G.I. Joe 2-ben nem lesznek víz alá lesüllyedő jégtáblák...
  • Zaraki Kenpachi #4
    "Star Trek 2, a G.I. Joe 2"
    Remeeek :D mind kettőnek az első része nagyon jó volt. Anno a ST-től voltak félelmeim, hogy elbasszák, de szerencsére nem ez történt.
  • Etinger #3
    Hát egyik se hoz túlzottan lázba, de azért egy ST2-re szívesen beülök :)
  • immovable #2
    S melyek ez a sikerfilmek?
  • mynameisbence #1
    Most tudom hogy ömleni fognak az olyan kommentek amik arról szólnak hogy ha nincs avatár akk is arról írok de azon gondolkodtam hogy már "régóta" nem írt avatáros cikket a mi drága Viktorunk:D Mi történt? Nem adtak ki új pixelt az új "extra" + 1.5 perces DVD-ről?(Ezt a kommentet csak poénnak szántam mert unatkozok)