Szekeres Viktor

Vicces lett a Gagyi mami 3 előzetese?

Martin Lawrence ismét magára veszi a kövérruhát és a női parókát, újfent belebújik a sokak szemében legendásnak számító néger asszonyság bőrébe. A Gagyi mami 3 amerikai premierjére február 18-én kerül sor.

A Gagyi mami, a Norbit vagy némelyik Tyler Perry-film közelmúltbéli sikerei remekül mutatják, hogy van egy bizonyos réteg, mely oda van a nőnek öltöző férfiakról, valamint az extrém kövérekről szóló komédiákról. Éppen ezért nem csoda, hogy a mostanság nem túl foglalkoztatott Martin Lawrence visszatért egyik legnagyobb sikeréhez, a Gagyi mamihoz és leforgatta a sorozat harmadik részét.


Vicces lesz a Gagyi mami 3?
  • Igen.
  • Nem.
A Big Mommas: Like Father, Like Son címre hallgató folytatásban már nem csak egy, hanem két, nőnek öltözött férfi szállítja (feltehetően) a poénokat, valószínűleg sokak örömére. Legalábbis az előző két rész sikeréből erre lehet következtetni. A 2000-es első film Amerikában 118, a világ többi részén 56 millió dollárt jövedelmezett, míg a folytatás, a Gagyi mami 2 70, illetve 68 milliót, ami a viszonylag alacsony költségvetés mellett ugyancsak sikernek számított.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m minnifield #4
    ha nem tetszett az első rész, minek nézted meg a másodikat? csak úgy, nem kötözködésből. ha egyszer pofáncsapnak egy marék szarral, másodikra nem tartom oda az arcom...
  • Chocho #3
    Az elsőt még DVD-n láttam, szerettem is, azóta többször megnéztem. A másodikra elmentem moziba, és bár jól szórakoztam, egyértelműen gyengébb v olt az elsőnél, sőt, összességében is vacak volt. Persze megvolt az a bája, ami miatt az ember elüldögél előtte, de azóta se láttam újra. z a harmadik a trailer alapján tetszik, az viszont nem, hogy az imdb szerint sem az első rész igazi nagyija (Él még egyáltalán?), sem Sherry nem térnek vissza.
  • winnie #2
    ennyire nem tetszett a második rész? minden tiszteletem, hogy megnézted.
  • hajnaltores #1
    Ugyanolyan szörnyű lesz mint az előző kettő, ha nem szörnyebb...:)