Szekeres Viktor

Az év legszellemesebb vígjátékának a plakátja

Az biztos, hogy a Zimmer Feri 2 szellemes lesz, hiszen szellemekről fog szólni, a nagy kérdés azonban az, hogy Tímár Péter végre megleli-e azt, ami 10-20 évvel ezelőtti filmjeit olyan jóvá tette.

Bár idehaza remek plakátokat is készítenek némelyik filmnek, az eredetileg Szellem Feri címen tervezett Zimmer Feri 2 esetében úgy tűnik, hogy egy gyengébb (és/vagy olcsóbb) dizájnert fogtak ki. Az érdeklődő legalább a címet megtudja, valamint azt is, hogy visszatér Reviczky Gábor, Pogány Judit, Kovács Vanda és Szarvas József. Egyébként csak pár szellemárnyék árulkodik a tervezett történetről.

Megnézed moziban a Zimmer Feri 2-t?
  • Persze, megnézem.
  • Csak, ha nagyon jókat mondanak róla.
  • Moziban tuti, nem. Talán letöltöm.
  • Nincs az az isten!
A Zimmer Feri 2 december másodikán kerül bemutatásra, itthon a HungariCom gondolta úgy, hogy a film meg tudja ismételni azt a sikert, melyet az első epizód 1998-ban elért. Más kérdés, hogy napjainkban Tímár Péter közel sem akkora húzónév a rendezői székben, mint akkor, a Csinibaba után. De akár felhozhatnánk a 80-as évek második felét, amikor olyan zseniális filmeket tett le az asztalra, mint az Egészséges erotika, A legényanya vagy a Csapd le csacsi!. A rendező legutóbbi rendezései, a Casting minden, a Herceg haladéka és a nagy, közönségfilmes sikernek tervezett Le a fejjel! mélyen az elvárások alatt teljesítettek.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zoltanszon #4
    Nagyon sajnalom a helyzetet, de nekem Pogany Judit mindamellett, hogy biztosan nagyon jo szineszno szinpadon szamomra nemhogy huzonev, hanem egyenesen "taszitonev" lett a Hyppolit / Meseauto / Ambar tanar ur fele (majdhogynem futoszalagon keszult) filmek utan.
    A beszedhibas maggi kolyok es az On kinel bankol utan O talan a harmadik leggyakoribb ok, ha taviranyitoert nyulok.
  • Teppik Amon #3
    Azért ha jókat mondanak róla (vagyis hozza az elődök színvonalát) akkor akár meg is nézhetem :) Az első 3nak említett film azért nagyon ott volt.
  • xido #2
    Mint ahogy annak idején fellebbent a titok az eredeti történetről...Amit sajnos 1988-ban már ellőtt Neil Jordan!!..egy elég komoly színészgárdával..így számomra ez a film már egy nagy hátránnyal indul...
  • buklee #1
    Elég csoffadt valaminek tűnik:D Szavaztam neki egy letöltést, talán ha éppen lesz egy pár percem belenézek.