Szekeres Viktor

Híres énekes landolt a Men in Black 3-ban

Betty White és Nicole Scherzinger is szerepelni fog a 2012-es nyárelőre készülő harmadik Sötét zsaruk-filmben, melynek egy része a tervek szerint a hatvanas években fog játszódni.

Az E! Online értesülései szerint Nicole Scherzinger is benne lesz a Sötét zsaruk, azaz a Men in Black harmadik epizódjában. A Pussycat Dolls-ból ismert sztár elmondása szerint egy Lilly nevű karaktert fog alakítani, aki egy gonosztevő lesz, bár a szerep viszonylag apró: "Annyira izgatott vagyok, mert meg fogok halni a filmben. Mondok pár mondatot és meghalok." - ecsetelte izgalmát Scherzinger.

Ugyancsak csatlakozott a Men in Black 3 stábjához Betty White, aki mostanában sokadvirágzását éli, hiszen rengeteg tévésorozatban és filmben szerepel. A 2012. május 25-én bemutatásra kerülő, Barry Sonnenfeld által rendezendő filmbe természetesen visszatér Will Smith és Tommy Lee Jones, s hozzájuk a fentiek mellett még csatlakozik Josh Brolin, Jemaine Clement, Emma Thompson és Alec Baldwin.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #3
    ez meg honnan? mindenhol? idén volt 2 filmben, tavaly volt 1 filmje, azt sem láthattad. tavalyelőtt 2 (milk, w) - mentek egyáltalán moziban? 2011-ben az imdb szerint semmi sincs. régebben sokkal több filmben volt. nem hiszem, hogy ne lenne 100 meg 100 jobban felkapott színész, aki évi 2 filmnél többen lenne.
  • bippo #2
    Ő jó színész. Csodálkozom, hogy csak most kapták fel, régóta nyomja.
  • Nasedo #1
    Josh Brolin nagy sztár lett, már mindenhol ott van. Tudnám mitől kapták fel ennyire.