Szekeres Viktor

Itt a Balta 2 plakátja és brutális előzetese

Egy régimódi amerikai horrorfilm folytatása kerül a mozikba október elsején, de valószínűleg nemsokára nálunk is kapható lesz DVD-n A balta második része, melyben ismét Victor Crowley fog gyilkolni.

Bár már pár horrorfanatikus láthatta A balta (The Hatchet) második részét az angol Frightfesten, a film Angliában és Amerikában is csak október elsejétől kerül a nagy közönség elé. A 2,5 millió dolláros költségvetésű alkotás, akárcsak az első rész, a régimódi amerikai horrorfilm műfajának megtestesítőjeként hirdeti magát.


A nálunk csak DVD-n kiadott első rész, A balta 2007. szeptemberében került bemutatásra az amerikai mozikban, bár ott megbukott és csak 166 ezer dollár bevételt ért el Victor Crowley vérengzése. Videón és DVD-n azonban már javított a film, hiszen 5-6 millió dolláros bevételt könyvelhetett el a gyártó. A második rész főszereplője Marybeth lesz, aki miután kiszabadul a démoni gyilkos karmai közül, egy csapat vadásszal tér vissza a louisianai mocsarak világába, hogy bosszút álljon a hentesen. A főszerepet Danielle Harris fogja alakítani, ő nem szerepelt az első részben, viszont az ismét Crowley bőrébe bújó Kane Hodder, és a Zombie tiszteletest alakító Tony Todd a folytatásban is meg fog jelenni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atkamon #8
    Hát igen, de az nem a film címe...
  • bertino #7
    btw. sztem az emberek akkor is kattintanának a címre, ha végre elhagynád ezt a űbermegaszupernívósbrutál szövegrészt a címekből.

    vagy élvezet mindent űbermegaszupernívósbrutál jelzővel illetni, vagy mitől olyan fontos cucc ez, hogy egyszerűen számodra teljesen elhagyhatatlan... ?

    az ágyadba is minden éjjel brutálisan mászol bele, egyszerűen már nem is megy, ahogy mindenki más csinálja ?

    az már biztos nem menő.
  • winnie #6
    a jigsaw-ra gondolt.
  • vg #5
    Amiről Te beszélsz az a puzzle... A Saw fűrészt jelent(meg valaminek a látását is múlt időben), a filmnek azért az a címe, mert a fűrésszel vágta le a saját lábát az ürge. Nem tervezték ilyen sok részesre.
  • Bren X #4
  • Etinger #3
    Csákány! Az ilyen haverkodós film lenne... 15 percig. Cső! Csákány!... aztán előkerülne a címszereplő is.
  • Wittgen #2
    A fűrész cím csak nálunk lett kilőve, mivel igaziból kirakós v. vmi hasonlót jelent.

    Nekem a Hatchet 1. része bejött, ezt is meg fogom nézni. Bírom a slashereket.
    Egyedül csak az nem tetszik benne, hogy kvázi halhatatlanok a gyilkosok (lásd: Jason, Crowley, Meyers, stb...).

    Remélem Harris kisasszony nem vérzik el a film elején, bírom a kiscsajt az Utolsó cserkész óta
  • Bren X #1
    A fűrész és a balta címeket már kilőtték. Mi jöhet még?
    Kasza, a pénztárnál. Sarló és kalapács, asszem hetven évi bírta és "nagy sláger" volt. Ásó, kapa nagy harang, ez inkább romantikus film cím és talán már ellőtték. Ütvefúró, igazi akció horror sok bunyóval. Fúrópajzs, az underground horrorok szerelmeseinek.