Szekeres Viktor

Csak kötél idegzetűeknek: Itt a Paranormal Activity 2 teljes előzetese

Hajrájába érkezett a Paranormal Activity második részének kampánya, aminek keretén belül felkerült a netre és egyes filmek kópiái elé a horror új előzetese, melyből elég sok minden kiderül.

Megérkezett a Paranormal Activity második részének új előzetese, mely ugyan rövidebb, mint az előző, de sokkal több dolgot megmutat nekünk. A trailerből kiderül, hogy a film középpontjában ezúttal egy család lesz, anyuka, apuka, tinilány és kisbaba felállással. A Fűrész-sorozat lecsengése után most a Paranormal Activity-széria betonozhatja be magát októberre egy esetleges sikerrel, hogy aztán a készítők évente újabb és újabb filmekkel hozzák a frászt a nézőkre.


A Paranormal Activity 2 egyébként október 22-én kerül bemutatásra Amerikában, azonban idehaza már 21-étől láthatjuk a filmet a UIP Dunafilm forgalmazásában, Újabb parajelenségek címmel. S bár a Korhatár Bizottság még nem sorolta be a filmet, valószínűleg nem fenyegeti az a veszély, ami a Fűrész-filmeket, hogy az V-ös kategóriába kerül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • menpe #8
    Ez olyan félelmetes lett, hogy biztos nem nézem meg moziban sötétben. Ja nem is ez lesz az ok, hanem mert az elmúlt 1 percben láttam minden jelenetet szinte...
  • hitman08 #7
    Ehhez tényleg kellett a kötélidegzet, főleg, hogy el ne aludjak rajta...
  • richard45 #6
    Jók ezek a hatásvadász címek.
  • Locutus51 #5
    Jó lesz ez, csak hagyják abba nagyon hamar, ne legyen az belőle, mint a Fűrészből....
  • Wolfman017 #4
    úristen de megijedtem ettől a kötélidegzetszükséges videótól :O
    ja nem...
  • bippo #3
    már pont azon agyaltam, hogy ez se nem érdekes, se nem izgalmas ...
  • sonance #2
    LOL
  • nessboth #1
    Aha, paranormal activity + rec = paranormal activity 2
    Jó dolgokon ne változtass, tarja a mondás, de horror esetében ez sajnos átok, mert újralátott jelenetek miatt hamar unalomba fulladhat a film...