Szekeres Viktor

Idő előtt kiszivárgott a Sikoly 4 első előzetese

Idő előtt nézhetjük meg, hogy miképp fog kinézni a Sikoly negyedik része, melyre a régi ismerősök közül visszatér Neve Campbell, Courteney Cox és David Arquette is. Meg persze az író Kevin Williamson és a rendező Wes Craven is.

Nem így tervezte a Dimension Films, de hála a videómegosztóknak, nem csak a Scream Awards horror, scifi és fantasy díjátadó gála közönsége láthatta a Sikoly negyedik részének első, kedvcsináló előzetesét, ún. teaserét. A kép minősége természetesen kamerás, de nem csak emiatt nem tudunk meg sokat a folytatásról, hanem inkább az alig egy perces hossz miatt.


A Scre4m, vagyis a Sikoly negyedik része 2011. április 15-én kerül bemutatásra Amerikában, 11 évvel a harmadik rész után, s akár arra is meglesz a lehetősége a filmnek, hogy a Fűrész-szériát megelőzve minden idők legsikeresebb horrorsorozatává tegye Sidney Prescott kalandjait. Ez többek között annak is köszönhető, hogy a Sikoly eddigi három rész mindegyike szinte példátlan módon, közel ugyanakkora érdeklődést váltott ki a közönségből. Amerikában sorban 103, 101 és 89 millió dollárt kasszíroztak a filmek, világszerte pedig 70, 71 és 73 milliót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #2
    Több előzetest meg se nézek ebből, ez is ellőtt sokat a sztoriból (karakterek így járásából).

    De azért a filmet várom :P
  • kanduhr #1
    Törölve.