Szekeres Viktor

Horrorisztikus következményei lehetnek a megszakított láncleveleknek

Az előzetese szerint újabb horror jelenik meg az amerikai mozikban. A mostanság viszonylag ritka mozis vendégnek számító műfaj legfrissebb alkotása a láncleveleket démonizálja.

Amerikában október elsején mutatják be Deon Taylor új horrorfilmjének, a Chain Letter-nek a legújabb előzetesét. A régóta halasztgatott horrorfilm egyik főszereplője az Alkonyat-filmek Rosalie-jaként ismert Nikki Reed lesz, mellette Betsy Russell (Fűrész 3, Fűrész 4, Fűrész 5, Fűrész 6, Fűrész 7), Keith David és a horrorveterán Brad Dourif (Gyerekjáték, Rémségek könyve) fog feltűnni a filmben.


A Chain Letter, vagyis a Lánclevél történetét minden bizonnyal az előzetes megtekintése nélkül is ki lehet találni. Pár fiatal kap a mobiljára láncleveleket, illetve -SMS-eket, melyek küldője azzal fenyegetőzik, hogy aki megszakítja a láncot, az előidézi valakinek a halálát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ajnasz #8
    A kepek engem a Tudom mit tettel tavaly nyaron-ra emlekeztetnek. Akkoriban nekunk az volt a horror, a mai tiniknek meg lehet, hogy ez lesz.
  • winnie #7
    jaja. csak ott nem sms van, nem továbbküldeni kellett, nem több ember kapta meg egyszerre és nem tinik szerepelnek benne.
  • mynameisbence #6
    majdnem ugyan ez volt a Körben
  • Rotyoka #5
    imdb -12
  • Bren X #4
    Pár tinit akik együtt vannak valamiért és közben talán még dugnak is megöli valaki...Nagyon elmés...
  • Etinger #2
    Fantasztikus. A film hatására remélem ugrásszerűen megnő az így is sok idióta lánclevél baromság... Nem lehetne inkább fordítva? Aki lánclevelet tovább küldd az nyiffan ki? :)
  • brodix #1
    Ez a trailer nagyon nem tudott lázba hozni.
    Na meg mióta megnéztem a The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon trailer-t, már az ilyen morgós, "nagyon félelmetesnek" szánt narrátorokat sem tudom komolyan venni :D