Szekeres Viktor

Jól sikerült Adam Sandler új komédiájának előzetese

Adam Sandler legújabb komédiájában Jennifer Anistonnal és Nicole Kidmannal fog szerepelni. A Just Go With It premierje februárban várható a Nagyfiúk és a Ne szórakozz Zohannal! rendezőjétől.

Adam Sandler következő filmjében nem pár haverral fog együtt komédiázni, hanem Jennifer Anistonnal, s a Just Go With It műfaja természetesen romantikus komédia lesz, mellyel a Columbia Pictures nem titkoltan a Valentin-napi őrületet kívánja meglovagolni, hiszen Amerikában február 11-én kerül bemutatásra a film. (A hazai premierről egyelőre nincs hír, de valószínűsíthető a világpremier.)


Miképp az az előzetesből is kiderül, a filmben Sandler karaktere fura módszerekkel próbál nőket felszedni és az egyik legfrissebb szerzeményét úgy próbálja meghódítani, hogy megkéri Jennifer Aniston karakterét, hogy játssza el válófélben lévő feleségét, gyerekeit pedig arra, hogy tegyenek úgy, mintha az ő gyerekei lennének. A film mellékszerepeiben Nicole Kidman, Brooklyn Decker, Dave Matthews és Bailee Madison lesz látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #8
    így van. bár tippre sandler, igaz élvezi ezeket a filmeket, de csinálna ő másféléket is, de ahogy írod, a közönségnek a klasszikus sandler kell.

    a funny people remek példa, hogy mindent megpróbáltak, nyári nagy kommerszként harangozták be, még a judd apatow-faktorra is rájátszottak, de a nézők eleve el sem mentek rá.
  • Kemuri #7
    Egyetlen negatívum van Sandlerrel kapcsolatban számomra, hogy megragadt azon a szinten amit 15-20 éve elért a SNL-ben. Saját erőből úgy látszik nincs több benne mint ez a bárgyú hülyegyerek karakter. Amiért még mindig odafigyelek a jövöbeni munkáira azok azok a filmek amiket nem ő kreál. PunchDrunkLove, Funny People, Reign Over me, Spanglish, ezek azért valahogy több értéket hordoznak... Kár, hogy ez utóbbi filmeket kb fele annyian látták együttvéve mint egy Csontdarálót.
  • mynameisbence #6
    :D
  • winnie #5
    "Sandler egy nulla. Futószalagon készíti a szarabbnál szarabb filmjeit. "

    ez hogy megy nálad? 1. nem szereted sandlert és mégis nézed a filmjeit, ergó zombi vagy. vagy 2. nem szereted sandlert, nem nézed a filmjeit, fogalmad sincs, hogy milyenek, mégis szidod őket, ergó f-kázó hangember vagy?

    zombi vagy hangember? hangember vagy zombi? a reklám után visszajövünk!
  • mynameisbence #4
    Azért vannak jó filmjei, pl a Ne szórakoz Zohannal is király meg a Távkapcs is. A nagyfiúkon is lehet röhögni, a többit most nem tom
  • DontKillMe #3
    Sandler egy nulla. Futószalagon készíti a szarabbnál szarabb filmjeit. Ez is az. Még hogy jól sikerült?? Aztán elég felnézni a cikk szerkesztőjének nevére (kitaláltam volna, esküszöm) és minden világos. Tudjuk, a legeslegeslegeslegdurvább novembert nyomjuk..:)))))))))))). Viktor B+..nem neked való ez.
  • csuszi #2
    hát ez kurva jó:):)
  • mynameisbence #1
    De a végén Anistonnal fog összejönni ez már egyértelmű pedig az előzetest se néztem meg:D