Szekeres Viktor

Megvan a Hobbit főszereplőinek egy része?

Martin Freeman, James Nesbitt, David Tennant - csupa jól csengő, sokak által leginkább tévésorozatokból ismert név. Jelen állás szerint őket környékezték először meg a Hobbit készítői, hogy szerepeljenek a filmben.

Azt már biztosra vehetjük, hogy lesz Hobbit 1-2, de mivel a zöld lámpát csak a napokban kapta meg a produkció, ezért a szereposztás, mint olyan, nem létezik, legalábbis erősen képlékeny. A korábbi információk alapján annyit lehet (szinte) biztosra venni, hogy Ian McKellen vissza fog térni Gandalf szerepében, s Andy Serkis ismét eljátszhatja Gollamot, illetve Szméagolt.

A Deadline Hollywood információi megerősítik a korábbi pletykákat, miszerint Zsákos Bilbót az angol Martin Freeman fogja alakítani, de a lap megjegyzi, hogy ez nem 100%, hanem inkább afféle nyílt titok. Mint korábban is írtuk, a szerződés megkötését az nehezítheti meg, hogy a színésznek jövőre folytatódna tévésorozata, a Sherlock, aminek forgatását nem lenne könnyű megoldani Óceániából. Freeman részvétele mellett az a hír járja, hogy a producerek már felkínáltak egy szerepet az angol James Nesbittnek is, akárcsak David Tennantnek és Michael Fassbendernek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sliderx #1
    ITT úgyse jössz ááááát!