Szekeres Viktor

A Fűrész rendezője a 11 11 11-et készíti el

Darren Lynn Bousman, a Fűrész című horrorsorozat pár epizódjának rendezője egy furcsa horror-thrillert tervez forgatni, melynek történeténél már csak a címe furcsább. A 11 11 11 a Menny 11 kapujával fog foglalkozni.

Darren Lynn Bousman, aki a Fűrész második, harmadik és negyedik epizódjáért, valamint a Repo! - A genetikus operáért is felelős, a Heat Vision információ szerint új filmmel fog előrukkolni jövőre. A 11 11 11 című horrorthrillert a rendező már ősszel szeretné elkezdeni forgatni, hogy akár már 2011. november 11-én is bemutatásra kerülhessen.

A 11 11 11 történetét egy létező szervezet ihlette, mely hisz a 11-es szám visszatérő felbukkanásának erejében, s annak spirituális jelentőséget tulajdonítanak. A film a Menny 11 kapujára összpontosít, és arra, hogy jövő év novemberének 11. napján az utolsó megnyílik 49 percre. Bousman filmjével kapcsolatban elmondta, hogy már a Fűrészek és a Repo forgatása közben is azon agyalt, hogy milyen új módszerekkel tudná a frászt hozni a nézőkre. A 11 11 11-et is ebben a szellemben fogja készíteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!