Szekeres Viktor

Ezúttal a Fűrésztől ijedt be egy horrorfilm

Előbb a Fűrész készítői ijedtek be és menekültek más premierdátumra, majd a Fűrész által betámadott alkotásról döntött úgy forgalmazója, hogy inkább három héttel korábban mutatja be, hogy elkerülje a bukást.

Pár hete még azt írtuk, hogy a Fűrész hetedik részét gyártó Lionsgate eltolta egy héttel a Jigsaw sokadik visszatérésének premierjét, hiszen az Újabb parajelenségek, vagyis a Paranormal Activity 2 is október 22-én mutatkozik be Amerikában. A 29-re csúszó 3D-s Fűrész így Wes Craven új filmje, a My Soul To Take ellen kezdett volna.

Azonban cseppet sem meglepő módon ezt a versenyt a Universal nem vállalta és október nyolcadikára hozta elő Sikoly rendezőjének thrillerjét. A nálunk valószínűleg csak DVD-n megjelenő filmről egyébként pár napja, a plakátja megjelenésekor bizonyosodott meg 100%-osan, hogy 3D-ben kerül bemutatásra, mégpedig konverziónak köszönhetően. A My Soul To Take új időpontjában egyébként a Life as We Know It című Katherine Heigl komédiával és Diane Lane sportdrámájával, a Secretariattal kell szembe néznie.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)