Szekeres Viktor

Megjött az új cápapolipos film előzetese

Nálunk valószínűleg csak 2011-ben mutatja be az egyik kereskedelmi csatorna a Sharktopus-t, de a cápapolipról szóló filmet nemsokára láthatják az amerikai scifirajongók a Syfy csatorna műsorán.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a legendás B-horrorfilmes, Roger Corman az egyik készítője az amerikai scificsatorna, a Syfy új lényhorrorjának, a Sharktopus-nak. A nemsokára bemutatásra kerülő film, mint az a címéből is kitalálható, egy cápapolipról szól. A lény, mint az az előzetesből is kiderül, azonban nem az évmilliók során alakult ki valamiféle mutációnak köszönhetően, hanem emberi ármánykodás szülötte, így a készítők azt is remélik, hogy a Sharktopus egyfajta modern társadalomkritikaként is értelmezhető lesz.


A Syfy döntése a Sharktopus megvalósításáról a közönség érdeklődésének volt köszönhető, hiszen egyik tavalyi lényfilmjük, Mega Shark vs Giant Octopus trailerje a Yahoo listáján az év nyolcadik legnézettebb előzetese volt. (A film, Gyilkos cápa vs Óriáspolip címen nálunk is sikert aratott az RTL Klubon.). A cápapolipos filmmel persze nem az egyetlen a Syfy idei cápás produkcióinak sorában, hiszen márciusban már bemutatták a Dinosharkot, mely címszereplőjébe némi dinoszaurusz-DNS is jutott. (Annak az előzetesét itt lehet megnézni.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tothenkopf #25
    Pazar
  • winnie #24
    nem túl logikus gondolatmenet. te talán megnéznéd és értékelnéd? aki megnézi, az valószínűleg a műfaj rajongója lesz.
  • RpPRO #23
    Ufff, a gagyi szo jutott eszembe. IMDB-n 5 ev mulva tuti lesz mar kb 1500 ertekeloje, akik 10-bol kb atlag 3.5 csillaggal fogjak ertekelni ezt a nagyszeru alkotast. 1:18 es 1:25 kozott pedig egyenesen szanalmas a megvalositas.
  • bmw #22
    Mi ez a formedveny.....
  • zserrbo #21
    Ne magadból indulj ki.
  • Zolthen #20
    Én azért Lorenzo Lamas-t nagyon hiányolom mostanában ezekből a szuperfilmekből
  • jaspercry #19
    ez már csak így lehetne tovább fokozni!
    Mutans Sharktopus cumshot guy porn
  • schrank #18
    és milyen agyrohasztó mangapornót töltögetsz a zinternetről ?
  • Zsolt1980 #17
    "Jópár éve megvan annak, hogy láttam az első résszel egyetemben."
    Mármint utoljára.:-)
    Az elsőt vagy négyszer ha láttam, a másodikat pedig úgy háromszor, ha jól emlékszem.
  • Zsolt1980 #16
    Nehogy azt hidd, hogy itt mindenki a Retekklubot nézi éjt-nappalátéve!Például én sem nézem, csak a híradót (azt is néha...), illetve ha tényleg nagyritkán van valami érdemleges, ne adj Isteen (de inkább mégiscsak többször lenne jó film azon az adón) jó film és persze ha nem zavarok vele valakit, akkor nézem az RTL Klubot.
    Ezen nem is lehet csodálkozni, egyszerűen szar az egész műsor, minden adón ráadásul!
    Amúgy jó ideje, egészen pontosan már évek óta alig nézek tévét, mert nemes egyszerűséggel szó szerint hülyítődobozzá vált.Na, engem ugyan nem fognak hülyíteni vele, az is biztos!
    Egyébként elismerésem Blasko!Nem csodálom a hozzászólásodban írtakat...
    Ha akartok ma egy jó filmet nézni (már akinek ez jónak számít), vagy érdemlegeset, az a Film+-on ma este megnézheti 21 óra 50-kor a Még mindig tudom mit tettél tavaly nyáront.
    Nekem ez még tetszett, tény , hogy az első része jobb, és eredetileg én is a legelső megtekintésekor azt mondtam a folytatásra, hogy ritka szar folytatásként is, filmként is, thrillerként is, de később már máshogyan láttam, illetve tekintettem rá.
    Részben-úgymond-nosztalgiából nézem majd meg ismét amúgy!:D Jópár éve megvan annak, hogy láttam az első résszel egyetemben, igazából azért nézem meg!Amúgy azért röhögtem az előbb, mert 30 vagyok, ami azt jelenti, hogy e film bemutatásakor (1998) már éppen nem voltam tini, azaz 18 voltam!
    DVD-n egyik rész sincs meg, azért, mert csak feliratosan adták ki, szinkronosan még nem (DVD-n).Sajnos.
    A Cápiran szöveghez még csak annyit:az amcsiktól minden kitelik, még az is, hogy egy ilyen című filmmel hangolják a népüket az irániak ellen, na persze egy "megfelelő" történettel igazodva a címhez...Azaz "méltóan"...