Szekeres Viktor

Itt a Köpök a sírodra húzós előzetese

Bár annak esélye, hogy itthon is mozikba kerüljön az I Spit On Your Grave minimális, az előzetesét elnézve elkezdhetjük bizakodva várni a hazai megjelenést. Még akkor is, ha csak DVD-n láthatjuk a filmet.

Október nyolcadikán érkezik meg az amerikai mozikba az I Spit On Your Grave (szó szerinti fordításban: "Köpök a sírodra") című régi, kultikus, de közel sem klasszikus horror-thriller feldolgozása. A Yahoo-nak köszönhetően pár napja már a film előzetese is megtekinthető, melyben büszkén hirdetik a reklámszakemberek, hogy "unrated", azaz vágatlan verzióban nézhetjük meg a szörnyűségeket.


A film története eléggé hasonlít a tavaly bemutatott és remekül sikerült Az utolsó ház balra feldolgozásához (és még sok másik főként DVD-n elérhető horrorhoz), hiszen ezúttal is egy elmondhatatlan szörnyűséget elszenvedett lány próbál meg bosszút állni a neki ártóknak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JASON13 #5
    Ez érdekes!
  • z99999 #4
    sajnos pont ezt még nem olvastam tőle, de azt hiszem egyre gondolunk.
    (és ez nem átirat akkor :) )
  • tyuklepes #3
    Rémlik egy regény, amiben egy afroamerikai rabszolga (vagy bérmunkás) megerőszakolja a gazdája (főnöke) kislányát bosszúból a megaláztatásokért. Ha jól emlékszem, egyes szám első személyben volt leírva a történet ... arra gondolsz?
  • z99999 #2
    ez ugye nem a boris vian regény feldolgozása?
  • thomasbaker #1
    remélem vagy ilyen utolsó ház balra vagy eden lake stílusba megy a dolog mert akkor tetszeni fog