Szekeres Viktor

Buknak meg az élőszereplős animált mesék

Újabb egyszerre élőszereplős és animált családi film bukott meg. Igaz, a Kutyák és macskák 2 3D esetében az animáció inkább az állatok beszéltetésében jelentkezett, de az első rész sikere ezúttal elkerülte a filmet.

Miközben egyes élőszereplős-animált hibrid filmek sikert sikerre halmoznak (Alvin és a mókusok, Alvin és a mókusok 2, Rágcsávók), a műfaj egyes képviselőinek készítői kénytelenek rádöbbenni arra, hogy a gyerekek nem vonulnak be zombiszerűen minden mozifilmre, ahol cuki állatok beszélnek. Jó példa volt erre a Marmaduke - Kutyakomédia nemrégen bekövetkezett bukása, s a friss premier Kutyák és macskák: A rusnya macska bosszúja (Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore) gyenge szereplése is.


A pénteken bemutatott film, mely nálunk csütörtökön debütál, mindössze 12,5 millió dollárt összekalapozva szerezte meg az 5. helyez a hétvégi amerikai mozis toplistán. Ez pedig az első rész 100 millió fölötti bevételéhez képest, no meg ahhoz, hogy 85 millióból készült a film, meglehetősen zsengének mondható.

Úgy tűnik, hogy a műfaj renoméját a nagy neveknek, Maci Lacinak és a Hupikék törpikéknek kell helyre állítaniuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yutani #2
    Sorra buknak meg az élőszereplős animált mesék

    Nem így kellett volna?
  • bippo #1
    Ez a cím megint ...
    Ez a második, ami bukik, (mellette felsorol 3 másikat, ami viszont siker), erre ezt a címet adni, hogy 'buknak ezek a filmek'. ááááá