Szekeres Viktor

Újabb tinisztár pukkadt ki?

Úgy tűnik, hogy a High School Musical sztárja, Zac Efron is kezd elhasználódni, hiszen új filmje, a Charlie St. Cloud halála és élete már csak feleannyi rajongóját érdekelte az első hétvégén, mint előző főszerepe.

A hétvégén három új, a széles közönségnek szánt film került az amerikai mozikba. A trióból legjobban a Gyógyegér vacsorára (Dinner for Schmucks) debütált, Steve Carell és Paul Rudd komédiája 23,3 millió dollárt hozott a bemutató hétvégjén az első becslések szerint, ami a második helyre volt elegendő a toplistán. A film eredeti, francia verzióját, már láthattuk korábban a hazai mozikban Dilisek vacsorája címmel, s a belőle készült színdarabot is sikerrel mutatták be a budapesti József Attila Színházban Kern András és Koltai Róbert főszereplésével. (A film, a téma ismertsége ellenére, itthon csak DVD-n fog megjelenni, hiszen sem Rudd, sem Carell nem eladható itthon.)


A második legerősebb nyitányt a Kutyák és macskák: A rusnya macska bosszúja produkálta, a trió harmadik tagja pedig a Zac Efron neve által fémjelzett Charlie St. Cloud halála és élete (Charlie St. Cloud) volt, mely alig több mint 12 millió dollárra volt jó első három napján, s ez a színész kedveltségét ismerve, nem tűnik túl soknak. Bár ez a nyitány még mindig erősebb, mint például a másik tiniidol, Robert Pattinson és a tavaszi Emlékezz rám esetében, azonban Efron előző főszerepe, a Megint 17 tavaly tavasszal a premier hétvégéjén majdnem 24 millió dollárt termelt.


Péntektől Amerikában csak két nagyobb körben terjesztett mozifilm kerül bemutatásra: a Pancser police (The Other Guys) Will Ferrellel és Mark Wahlberggel, valamint a Step Up 3-D című táncfilm.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bobi64 #3
    Csóri gyerekekkel besöpörnek egy valag pénzt, aztán agyő. Már egyre fiatalabb embereket tesz tönkre az a szar filmipari konglomerátum.
  • avman #2
    a magyarban ugye ami nem eladható, az helyesen eladhatatlan. ugye.
  • ziongovernment #1
    Nem csak a főszereplők miatt fogják megnézni az emberek az adott filmet - akármennyire is el van butítva az amerikai közönség azért annyira ők sem buták, hogy egy 0/5 osztályzatú filmet végignézzenek.