Szekeres Viktor

Adam Sandler évek óta nem volt ilyen sikeres

Tarol Adam Sandler új filmje a mozikban, legalábbis Amerikában. Az, hogy világszerte is siker lesz-e az eddig nemzetközileg csak 12 millió dollárt gyűjtő Nagyfiúk, az elkövetkező hetekben derül ki.

Amerikában továbbra is remekül szerepel a mozik jegypénztárainál a hat hete bemutatott Nagyfiúk (Grown Ups) című Adam Sandler film, mely eddig 150 millió dollár bevételt hozott össze. A népszerű komikusnak pedig már 5 éve, a Csontdaráló óta (158 millió dollár) nem volt része ekkora sikerben. A Nagyfiúk viszont, ha a papírformának megfelelően még szert tesz 10-12 millió dollárra, mielőtt kikerül a mozikból, akár Sandler két legsikeresebb filmjét, az Apafejet (163 millió) és a Vizesnyolcast (161 millió) is befoghatja.


A nálunk csütörtökön bemutatott vígjáték igazi nyertese egyébként Kevin James. A Férjek gyöngye című tévésorozatból jól ismert komikus eddig mozifilmjeivel hihetetlen sikerszériát produkál. James a röpke 50 első randis szereplése óta a Randiguruban, a Férj és férjben és a Pláza ászában játszott eddig mozis főszerepet és mindegyik filmje 30 milliónál nagyobb kezdést és 120 milliónál nagyobb bevételt produkált. A színész jövőre a The Zookeeper és a The Dilemma című komédiákban fog feltűnni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bippo #13
  Ha ez volt a legjobb, milyen lehetett a többi?
  Volt benne pár jó poén, de szerintem Sandler egyre uncsibb filmeket csinál.
 • debut12 #12
  Az 2, és 3as hsz.t inkább nem minősítem, viszont ez az a film az idei év legjobb vígjátéka, nem tudom mi többet akarnátok!?
  Részemről tuti megnézem még párszor!
 • bobi64 #11
  Fuj de utálom a sandler filmjeit, a kevin james a férjek gyöngyében jó volt.
 • leetjunction #10
  és itt egy kép is a filmből:

 • leetjunction #9
  Kevin James az 50 első randiban egy gyári munkás szerepét tudhatta magáénak

  according to IMDB: 50 First Dates (2004) .... Factory Worker
 • WoodrowWilson #8
  Köszi, nézem is!
 • winnie #7
  pedig a szerelem szép dolog. az is, ha két ember szereti egymást. idővel rádöbbensz:)
 • bippo #6
  Én láttam, egynek jó volt. Kicsit nosztalgikus (mint pl. a Hot Tub Time Machine), de közel sem volt (annyira) vicces. Adam Sandler mindig valami tanulságot akar a filmjeibe préselni,és ez a humor kárára megy.
  Kevin James meg az a színész, aki vicces akar lenni, de nem jön össze neki. (a Férjek gyöngyében még jó volt, ma már ez kevés.)
  Salma Hayek és Maria Bello viszont
 • Vanek úr #5
  Nekem sem rémlett, így megnéztem az IMDb honlapján, és a sokadik kis szereplők között meglett: "Factory Worker"-t (gyári munkást) játszott.
 • davidka003 #4
  Az ilyen filmeket én már le sem töltöm, nem hogy még moziban is megnézzem.
  Maximálisan egyetértek veled.