Szekeres Viktor

Itt az élőszereplős Maci Laci-mozifilm plakátja

Veszélyben az Alvin és a mókusok trónja? Beindult a Maci Laci 3D reklámkampánya. A gyártó stúdió először a film plakátját mutatta meg a nagyérdeműnek, s órákon belül az első előzetes is elérhető lesz.

Csak órák kérdése és a Warner Bros. elérhetővé teszi a Maci Laci-mozifilm előzetesét is, de a stúdió fejesei úgy vélték, hogy a filmet várók előbb jobb, ha elkezdik ízlelgetni a plakátot, melyen a címszereplő és Bubu maci látható. Az Amerikában december 17-én bemutatkozó hibrid, élőszereplős-animációs mozifilmben Dan Aykroyd és Justin Timberlake fogja szinkronizálni a két lókötőt.

Itthon nem tudni, mikor kerül mozikba a 3D-sre konvertált Maci Laci, de minden bizonnyal nem lesz részünk világpremierben, hiszen december 16-án már két másik családi film, a Disney-féle Tron: Örökség és a Megaagy című animáció is bemutatásra kerül.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m minnifield #22
    jaj, dehogy hajtogatom én, hogy "bezzeg a mi időnkben...annyira nem vagyok öreg azért... :D csak azt próbáltam mondani, hogy nem okoz nagy lelki törést, ha felújítják a jó öreg macit, de ha béna lesz attól még az "eredeti" nem veszít értékéből.
  • kwzatz #21
    Es most sikerult megnezni a trailert. Sajnos a CGI is borzaszto.
  • kwzatz #20
    Nem a 3D-vel van ezeknel a gond, mert az csak a dolgok technikai oldala, attol meg lehetnenek jok. Az a nagyobb problema, hogy mindegyik hulladek szar.
  • winnie #19
    hidd el, hogy a mai srácok úgy gondolják, hogy mi a gagyit láttuk (na, bumm), nekik végre a menő jut. az animált sokkal jobb, mint a sima rajzolt.

    sosem fog elmúlni ez a "bezzeg a mi időnkben..." baromság. a maiak is ezt fogják hajtogatni 20 év múlva, a régiek is ezt hajtogatták nekünk, akik észre sem vesszük, máris "régiek" lettünk, vagyis lettél. én nem hajtogatom.
  • zoliii #18
    Maci Laci előzetese csak saját felelőségre
  • Zolthen #17
    Mindig is utáltam :D
  • m minnifield #16
    amúgy mi meg még emlékszünk az "igazi" maci lacira, senki nem fogja elvenni tőlünk. a mai srácok meg így jártak, na bumm...
  • m minnifield #15
    végülis fakereket, kanócos puskát meg rokkát se használ már senki.a mai kölkök ezen nőnek fel, azt sem fogják tudni pár év múlva, hogy mi az a rajzfilm.marad pár műhely érdekességképpen akik ezzel foglalkoznak és ennyi...sajnos
  • Daza500 #14
    S ez így van jól ? Hogy lassan kihal a "rajzfilm" fogalma, mert már teljesen értelmét veszíti ?
  • winnie #13
    " Mert úgy tűnik a ceruzával rajzolt vonal már túl büdös a rajzfilmkészítéshez..."

    ragadhatsz a múltban, de a gyerekeket és felnőtteket manapság a számítógép által készített, sokkal szebb grafikák érdekelnek.

    tavaly is volt két ilyen élőszereplős animációs film, a transformers 2 és az avatar. zabálták a népek. biztos rajzolva is ütöttek volna, de cgi-vel még inkább.