22
-
#22 jaj, dehogy hajtogatom én, hogy "bezzeg a mi időnkben...annyira nem vagyok öreg azért... :D csak azt próbáltam mondani, hogy nem okoz nagy lelki törést, ha felújítják a jó öreg macit, de ha béna lesz attól még az "eredeti" nem veszít értékéből. -
kwzatz #21 Es most sikerult megnezni a trailert. Sajnos a CGI is borzaszto. -
kwzatz #20 Nem a 3D-vel van ezeknel a gond, mert az csak a dolgok technikai oldala, attol meg lehetnenek jok. Az a nagyobb problema, hogy mindegyik hulladek szar. -
winnie #19 hidd el, hogy a mai srácok úgy gondolják, hogy mi a gagyit láttuk (na, bumm), nekik végre a menő jut. az animált sokkal jobb, mint a sima rajzolt.
sosem fog elmúlni ez a "bezzeg a mi időnkben..." baromság. a maiak is ezt fogják hajtogatni 20 év múlva, a régiek is ezt hajtogatták nekünk, akik észre sem vesszük, máris "régiek" lettünk, vagyis lettél. én nem hajtogatom. -
#18 Maci Laci előzetese csak saját felelőségre -
Zolthen #17 Mindig is utáltam :D -
#16 amúgy mi meg még emlékszünk az "igazi" maci lacira, senki nem fogja elvenni tőlünk. a mai srácok meg így jártak, na bumm... -
#15 végülis fakereket, kanócos puskát meg rokkát se használ már senki.a mai kölkök ezen nőnek fel, azt sem fogják tudni pár év múlva, hogy mi az a rajzfilm.marad pár műhely érdekességképpen akik ezzel foglalkoznak és ennyi...sajnos -
Daza500 #14 S ez így van jól ? Hogy lassan kihal a "rajzfilm" fogalma, mert már teljesen értelmét veszíti ? -
winnie #13 " Mert úgy tűnik a ceruzával rajzolt vonal már túl büdös a rajzfilmkészítéshez..."
ragadhatsz a múltban, de a gyerekeket és felnőtteket manapság a számítógép által készített, sokkal szebb grafikák érdekelnek.
tavaly is volt két ilyen élőszereplős animációs film, a transformers 2 és az avatar. zabálták a népek. biztos rajzolva is ütöttek volna, de cgi-vel még inkább. -
Yutani #12 Kellett ez is, mint egy falat kenyér. -
#11 Ebben van a pénz, most már 3D-ben nézheted a "szart". -
Daza500 #10 Jetson család 3D
Flintstone család 3D
Nyegleó 3D
Foxi Maxi 3D
Ezek mikor futnak be ? Mert úgy tűnik a ceruzával rajzolt vonal már túl büdös a rajzfilmkészítéshez... -
Daza500 #9 Már ez a kép ultraocsmány... -
bippo #8 Legalább az eredeti szinkronhangok jók. Hogy a film milyen, az majd kiderül. Alvinosnál csak jobb lesz. -
kadar1 #7 Miért kell ezeknek a régi rajzfilmeket elrontaniuk ?
-
mutantleg #6 Nemtom, szegény gyerekek azért ennyire rosszak (talán) nem voltak
-
#5 sorry, a törpöket benéztem. amúgy a Tron engem is érdekel, a többi nem. -
winnie #4 a tron 3d-re, a narnia 3 3d-re és a gulliver 3d-re gondolsz.
(mindig vicces, amikor tinédzserek és felnőttek húzzák az orrukat azért, mert a gyerekekre is szabnak mozifilmeket.) -
Csaba007 #3 A hupikék törpikék 2011 augusztusi lesz, ez meg 2010 december. Amúgy szerintem a kisebb korosztálynak aranyos lesz, meg biztosan jobb mint az alvin... -
#2 2010 december az ultimate mozis hónap. Maci Laci és Hupikék Törpikék 3D-ben! -
Gathavor #1 Itt a világvége...