Itt az élőszereplős Maci Laci-mozifilm plakátja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaj, dehogy hajtogatom én, hogy "bezzeg a mi idõnkben...annyira nem vagyok öreg azért... 😄 csak azt próbáltam mondani, hogy nem okoz nagy lelki törést, ha felújítják a jó öreg macit, de ha béna lesz attól még az "eredeti" nem veszít értékébõl.
Es most sikerult megnezni a trailert. Sajnos a CGI is borzaszto.
Nem a 3D-vel van ezeknel a gond, mert az csak a dolgok technikai oldala, attol meg lehetnenek jok. Az a nagyobb problema, hogy mindegyik hulladek szar.
hidd el, hogy a mai srácok úgy gondolják, hogy mi a gagyit láttuk (na, bumm), nekik végre a menõ jut. az animált sokkal jobb, mint a sima rajzolt.
sosem fog elmúlni ez a "bezzeg a mi idõnkben..." baromság. a maiak is ezt fogják hajtogatni 20 év múlva, a régiek is ezt hajtogatták nekünk, akik észre sem vesszük, máris "régiek" lettünk, vagyis lettél. én nem hajtogatom.
sosem fog elmúlni ez a "bezzeg a mi idõnkben..." baromság. a maiak is ezt fogják hajtogatni 20 év múlva, a régiek is ezt hajtogatták nekünk, akik észre sem vesszük, máris "régiek" lettünk, vagyis lettél. én nem hajtogatom.
Maci Laci elõzetese csak saját felelõségre
Mindig is utáltam 😄
amúgy mi meg még emlékszünk az "igazi" maci lacira, senki nem fogja elvenni tõlünk. a mai srácok meg így jártak, na bumm...
végülis fakereket, kanócos puskát meg rokkát se használ már senki.a mai kölkök ezen nõnek fel, azt sem fogják tudni pár év múlva, hogy mi az a rajzfilm.marad pár mûhely érdekességképpen akik ezzel foglalkoznak és ennyi...sajnos
S ez így van jól ? Hogy lassan kihal a "rajzfilm" fogalma, mert már teljesen értelmét veszíti ?
" Mert úgy tûnik a ceruzával rajzolt vonal már túl büdös a rajzfilmkészítéshez..."
ragadhatsz a múltban, de a gyerekeket és felnõtteket manapság a számítógép által készített, sokkal szebb grafikák érdekelnek.
tavaly is volt két ilyen élõszereplõs animációs film, a transformers 2 és az avatar. zabálták a népek. biztos rajzolva is ütöttek volna, de cgi-vel még inkább.
ragadhatsz a múltban, de a gyerekeket és felnõtteket manapság a számítógép által készített, sokkal szebb grafikák érdekelnek.
tavaly is volt két ilyen élõszereplõs animációs film, a transformers 2 és az avatar. zabálták a népek. biztos rajzolva is ütöttek volna, de cgi-vel még inkább.
Kellett ez is, mint egy falat kenyér.
Nothing to say
Ebben van a pénz, most már 3D-ben nézheted a "szart".
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Jetson család 3D
Flintstone család 3D
Nyegleó 3D
Foxi Maxi 3D
Ezek mikor futnak be ? Mert úgy tûnik a ceruzával rajzolt vonal már túl büdös a rajzfilmkészítéshez...
Flintstone család 3D
Nyegleó 3D
Foxi Maxi 3D
Ezek mikor futnak be ? Mert úgy tûnik a ceruzával rajzolt vonal már túl büdös a rajzfilmkészítéshez...
Már ez a kép ultraocsmány...
Legalább az eredeti szinkronhangok jók. Hogy a film milyen, az majd kiderül. Alvinosnál csak jobb lesz.
Miért kell ezeknek a régi rajzfilmeket elrontaniuk ?
Nemtom, szegény gyerekek azért ennyire rosszak (talán) nem voltak
sorry, a törpöket benéztem. amúgy a Tron engem is érdekel, a többi nem.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
a tron 3d-re, a narnia 3 3d-re és a gulliver 3d-re gondolsz.
(mindig vicces, amikor tinédzserek és felnõttek húzzák az orrukat azért, mert a gyerekekre is szabnak mozifilmeket.)
(mindig vicces, amikor tinédzserek és felnõttek húzzák az orrukat azért, mert a gyerekekre is szabnak mozifilmeket.)
A hupikék törpikék 2011 augusztusi lesz, ez meg 2010 december. Amúgy szerintem a kisebb korosztálynak aranyos lesz, meg biztosan jobb mint az alvin...<#szomoru1>#szomoru1>
2010 december az ultimate mozis hónap. Maci Laci és Hupikék Törpikék 3D-ben! <#szomoru1>#szomoru1>
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Itt a világvége...
I never asked for this.