Szekeres Viktor

Rondán leszerepelt az új képregényhős

Ahhoz képest, hogy nyári nagy durranásként harangozták be Josh Brolin és Megan Fox képregény-westernjét, a Jonah Hexet, a DC-s hős kalandjai csúfosan elbuktak a hétvégén, s így a magyar mozis forgalmazás esélyei is csökkentek.

Amerikában a hétvége egyik újonnan bemutatott filmje a Jonah Hex volt, melyet nemrég még korrekt hype lengett körül, azonban az év elejétől kezdve fokozatosan csökkentek a produkcióval kapcsolatos elvárások, s egy hete már gyártója, a Warner, is maximum 10 millió dolláros nyitóhétvégi teljesítmény várt tőle. Nos, a Jonah Hex még ezeket a becsléseket is alulmúlta, s nyári filmhez képest ritka gyenge nyitánnyal, 5,1 millió dollárral, mindössze a nyolcadik legnézettebb film volt hétvégén az USA-ban.


Úgy tűnik tehát, hogy a Neveldine & Taylor duót nem csak rendezőként, hanem íróként sem veszik körül sikerek, hiszen sem a Crank - Felpörögve két része, sem a Gamer - Játék a végsőkig nem lett kaszált anyagilag - írói munkáik közül pedig a Boncasztal után a Jonah Hex is elhasalt. A különbség, hogy míg a Crank-filmeket elismerik és az IMDb-n is jó pontszámmal állnak, addig a Jonah Hex már most 5.0 alatti értékkel bír, tehát ezúttal lehet valami a kritikusi véleményekben, melyek a RottenTomatoes oldal összesítése szerint csak 14%-osak, azaz 94 kritikából 13 lett pozitív.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #7
    "Gondolom a pénz-szűke miatt vállalta el ezt a filmet!"

    szerintem inkább azért, mert elég jó buli egy western vagy képregényfilm főszerepében lenni. mg a főszerep is csábító, a sorozat is kinézett, de ekkora bukásnál visszafele sült el a fegyver.

    pedig a képregénynek voltak remek korszakai, én még mindig várom, bár lehet, hogy tényleg meg kéne néznem az előzetest.
  • zombeeka #6
    Szegény Josh Brolin is látott már jobb napokat!
    Gondolom a pénz-szűke miatt vállalta el ezt a filmet!
    Megan Fox meg volt valamikor a Transformers 1-2-ben aztán szvsz a többi említésre sem méltó! Hullócsillag a drága,főleg,h talán annak idején nem kellett volna leHitlereznie Michael Bay-t! Lehet ez köszön most vissza neki!
  • Ender Wiggin #5
    Ez pont az a film, amit már a tréler 2 perce alapján meg lehet ítélni. Borzasztó szar színészi produkció, közhelyes történet és rendezés. Fox pedig egyre jobban hasonlít egy múmiára.
  • corrector #4
    ...nem lett kaszált anyagilag...
    Az a "lett" minek oda, te kretén?
  • Wittgen #3
    Nálam mind a Crank, mind a Gamer nagyon fekszik, jó ki kikapcsolódás volt mind a 3 film.

    A Boncasztal c. film sem volt szar, simán jó volt egy esti borzongatásra.
  • bladesoft #2
    Crank 2 és Gamer az egyik legtrébb film volt....
    Gamer pont lealázta azt a közösséget aki épp az ilyen filmek legtöbb néézőjét adja. De Ök tudják..... vagy épp nem
  • T0nk #1
    Wow. Egy újabb film, amiben Megan Fox hozza a tőle elvárható alakítást, és... Szép.