Szekeres Viktor

Egy focimeccs miatt nem látjuk csütörtöktől a Predators-t

Az Intercom tájékoztatása szerint a focivébé, illetve annak döntője miatt láthatjuk több mint egy hónappal később a Ragadozókat. Kárpótlásul az elkövetkező hetekben több világpremier közeli bemutatót is kínál a cég

Az Origó értesülései szerint a focivébé miatt halasztotta el az Intercom a Ragadozók (Predators) hazai premierjét. Antal Nimród filmjét Amerikában július 9-én mutatják be, míg nálunk augusztus 19-ig kell várni a premierre. A nagyobb csúszás oka, hogy az Intercom programja az elkövetkező hetekben meglehetősen be van táblázva, hiszen 15-től a Kéjjel-nappal, 22-től az Eredet, 29-től a Nagyfiúk, augusztus 5-től a Kutyák és macskák 2, valamint a Szupercsapat, míg 12-től a Salt ügynök lesz látható a cég forgalmazásában, sajátmaguknak pedig nem akartak konkurenciát teremteni a Ragadozók-premierrel.

Hasonlóra volt példa tavaly is, amikor az Intercom az Éjszaka a múzeumban 2 és a Terminátor 4 közül előbbit választotta világpremiernek, de utóbbi csak két hetet csúszott. A mostani, focivébés indoklás elég furcsa annak a fényében, hogy csütörtöktől már csak a bronzmeccs és a vébédöntő lesz látható a tévében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #16
    Tartalmas és konstruktív hozzászólás. Köszönjük baro. ..akarom mondani Sliderx
  • Sliderx #15
    Focivébe pfejjj. Ezt a baromságot. Ilyen idiótaság miatt halasztani a premiert. Sok barom.
  • fozerl #14
    "Az Intercom tájékoztatása szerint a focivébé, illetve annak döntője miatt láthatjuk több mint egy hónappal később a Ragadozókat."
    - Jó duma...
  • skodatuning #13
    1.Az IMDb sem szentírás!
    2.Az,hogy te tudod az rávilágíthatott arra, hogy ez a cikk nem neked íródott,hanem olyanoknak akik nem tudták.Mint pl. én!
  • adamant67 #11
    Winnie-nek:Sorry nem vagyok letöltő, ezt a filmet tutira moziba fogom megnézni.
    De majd figyeld meg hányan nem fogják kivárni a mozis premiert, erre majd az lessz a kritika hogy azért jó hogy csak most vetitettik mert igy is kevés az érdeklödő:-)
  • Rolee83 #10
    Elmehet a picsába a forgalmazó a hülye kifogásaival! Nagy ívben szarok a focira, én a filmet akarom látni mielőbb!!
  • Skynet #9
    Akkora hatalmas nézőközönségre számítanak,nem akarnak elesni attól a bevételtől amit a vb szurkolók mozihelyetti meccsnézése jelentene...:D
    Mekkora pofára esés lesz ez a film....
  • lcee #8
    már vagy 3 hónapja (vagy régebben) kinn volt az IMDB-n a magyar premier napja, azóta tudom hogy aug. 19 ez a hír meg újnak tűnik....

    Na mindegy...
  • winnie #7
    "És még panaszkodnak a bevétel miatt.P"

    nem panaszkodnak a bevétel miatt. ezt csak a letöltők szokták írni, amikor valami nem tetszik nekik.
  • kissssss #6
    foci vb mínusz 1 tolerancia és semmi több :-D