Egy focimeccs miatt nem látjuk csütörtöktől a Predators-t

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tartalmas és konstruktív hozzászólás. Köszönjük baro. ..akarom mondani Sliderx
Focivébe pfejjj. Ezt a baromságot. Ilyen idiótaság miatt halasztani a premiert. Sok barom.
"Az Intercom tájékoztatása szerint a focivébé, illetve annak döntõje miatt láthatjuk több mint egy hónappal késõbb a Ragadozókat."
- Jó duma...
skodatuning
1.Az IMDb sem szentírás!
2.Az,hogy te tudod az rávilágíthatott arra, hogy ez a cikk nem neked íródott,hanem olyanoknak akik nem tudták.Mint pl. én!

\"Nothing happens unless first a dream…”

Winnie-nek:Sorry nem vagyok letöltõ, ezt a filmet tutira moziba fogom megnézni.
De majd figyeld meg hányan nem fogják kivárni a mozis premiert, erre majd az lessz a kritika hogy azért jó hogy csak most vetitettik mert igy is kevés az érdeklödõ:-)
Elmehet a picsába a forgalmazó a hülye kifogásaival! Nagy ívben szarok a focira, én a filmet akarom látni mielõbb!!<#violent><#violent><#gun><#gun><#boxer><#boxer>
Skynet
Akkora hatalmas nézõközönségre számítanak,nem akarnak elesni attól a bevételtõl amit a vb szurkolók mozihelyetti meccsnézése jelentene...😄
Mekkora pofára esés lesz ez a film....
már vagy 3 hónapja (vagy régebben) kinn volt az IMDB-n a magyar premier napja, azóta tudom hogy aug. 19 ez a hír meg újnak tûnik....

Na mindegy...

"És még panaszkodnak a bevétel miatt.P"

nem panaszkodnak a bevétel miatt. ezt csak a letöltõk szokták írni, amikor valami nem tetszik nekik.
foci vb mínusz 1 tolerancia és semmi több :-D

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Vb miatt EGY HÓNAP csuszás.Ezt õk sem hiszik el.Vajon miért nem csak egy hetet csúsznak?
Töketlen egy gárda lehet ott.Vajon a sok letöltõ vár majd egy hónapot a filmre?
És még panaszkodnak a bevétel miatt.Pofám leszakad.:-))))
Nehogy alulfizessék a kreatív igazgatókat és a menedzsereket, még a végén nem találnak ki hasonlóan jó ötleteket a jövõben. <#hehe>
Mekkora gagyi indok. A premiernapon, pont a 8órás mozi idõpontjában lesz a bronzmeccs. Ez még akár érthetõ is, ezen az elsõ estén várják a legnagyobb bevételt gondolom. a Vasárnap esti döntõ már nem sok vizet zavarna, ezért nem értem én sem az 1 hónap csúszást. Ha a következõ héten nem akarják összeereszteni más filmmel,akkor mondják azt, ne a focira fogják az egészet.
Szolnokboy1
eddig is mérhetetlenül gyûlöltem a focit, most meg aztán fõleg!!!! fújj. <#szomoru1>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

pFFFFF. Július 8-a után két meccs lesz: a bronzmeccs és a döntõ. Gondolom mindkettõ 20:30 kor. A mozik döntõ többsége egész nap nyomatja a filmeket, ha 18 éven felülieknek szól még akkor is.

Nem hiszem, hogy ennek a két napnak a fõmûsorideje miatt kellene több mint 1 hónap halasztást adni...