16
-
bippo #16 Tartalmas és konstruktív hozzászólás. Köszönjük baro. ..akarom mondani Sliderx -
Sliderx #15 Focivébe pfejjj. Ezt a baromságot. Ilyen idiótaság miatt halasztani a premiert. Sok barom. -
fozerl #14 "Az Intercom tájékoztatása szerint a focivébé, illetve annak döntője miatt láthatjuk több mint egy hónappal később a Ragadozókat."
- Jó duma... -
#13 1.Az IMDb sem szentírás!
2.Az,hogy te tudod az rávilágíthatott arra, hogy ez a cikk nem neked íródott,hanem olyanoknak akik nem tudták.Mint pl. én! -
adamant67 #11 Winnie-nek:Sorry nem vagyok letöltő, ezt a filmet tutira moziba fogom megnézni.
De majd figyeld meg hányan nem fogják kivárni a mozis premiert, erre majd az lessz a kritika hogy azért jó hogy csak most vetitettik mert igy is kevés az érdeklödő:-) -
Rolee83 #10 Elmehet a picsába a forgalmazó a hülye kifogásaival! Nagy ívben szarok a focira, én a filmet akarom látni mielőbb!! -
#9 Akkora hatalmas nézőközönségre számítanak,nem akarnak elesni attól a bevételtől amit a vb szurkolók mozihelyetti meccsnézése jelentene...:D
Mekkora pofára esés lesz ez a film.... -
lcee #8 már vagy 3 hónapja (vagy régebben) kinn volt az IMDB-n a magyar premier napja, azóta tudom hogy aug. 19 ez a hír meg újnak tűnik....
Na mindegy... -
winnie #7 "És még panaszkodnak a bevétel miatt.P"
nem panaszkodnak a bevétel miatt. ezt csak a letöltők szokták írni, amikor valami nem tetszik nekik. -
kissssss #6 foci vb mínusz 1 tolerancia és semmi több :-D -
adamant67 #5 Vb miatt EGY HÓNAP csuszás.Ezt ők sem hiszik el.Vajon miért nem csak egy hetet csúsznak?
Töketlen egy gárda lehet ott.Vajon a sok letöltő vár majd egy hónapot a filmre?
És még panaszkodnak a bevétel miatt.Pofám leszakad.:-)))) -
gabeone #4 Nehogy alulfizessék a kreatív igazgatókat és a menedzsereket, még a végén nem találnak ki hasonlóan jó ötleteket a jövőben. -
bippo #3 Mekkora gagyi indok. A premiernapon, pont a 8órás mozi időpontjában lesz a bronzmeccs. Ez még akár érthető is, ezen az első estén várják a legnagyobb bevételt gondolom. a Vasárnap esti döntő már nem sok vizet zavarna, ezért nem értem én sem az 1 hónap csúszást. Ha a következő héten nem akarják összeereszteni más filmmel,akkor mondják azt, ne a focira fogják az egészet. -
#2 eddig is mérhetetlenül gyűlöltem a focit, most meg aztán főleg!!!! fújj. -
CaptainRumi #1 pFFFFF. Július 8-a után két meccs lesz: a bronzmeccs és a döntő. Gondolom mindkettő 20:30 kor. A mozik döntő többsége egész nap nyomatja a filmeket, ha 18 éven felülieknek szól még akkor is.
Nem hiszem, hogy ennek a két napnak a főműsorideje miatt kellene több mint 1 hónap halasztást adni...