Szekeres Viktor

Itt a Predators első, hivatalos előzetese

Ismét ragadoznak a Ragadozók, megérkezett a Predators első előzetese. Bár már csak negyedév van hátra a premierig, de hirtelen megint egy teljes évnek tűnik a hátralévő idő.

A plakát és az első, még rendezetlen képsorokat követően, ahogy azt ígérték Robert Rodriguezék, bemutatták a Predators első előzetesét. A képsorok alapján akár még nagyon jól is elsülhet Antal Nimród új filmje. Kérdés, hogy a szélesebb közönséget mennyire fogja érdekelni.


Az új Ragadozó-film Amerikában július 9-én kerül bemutatásra, s várhatóan mi is láthatjuk még a hónapban. Az esetleges sikert különösebb konkurencia nem veszélyezteti, hiszen mindössze a Gru című animációs filmet mutatják ba aznap az óceán túloldalán. Viszont 16-tól már látható lesz Chris Nolan új filmje, az Eredet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hans89 #53
    Anyádat megbaszod a csúfolódásoddal te geciputtony!
    A te orrod lehet szebb! de az arcod hozzá egy rakás szar lehet XD
  • bmw #52
    Ki ez a kappan orru cingar benne....
    Nevetseges...
  • pixx #51
    Kb. mint a zene, el tudod dönteni, hogy valami jó vagy nem, anélkül, hogy zenész lennél. Ha pedig fizetsz érte, vagy fogsz, akkor jogosan emelsz elvárásokat.
    De egyet értek veled, Brody jó, de nem ehhez a karakterhez...
    Ide kemény arcokat kell berakni, egy pár hegyomlás szerű csávót elvártam volna...
  • sandor8206 #50
    kritikus se rendező, még is kritizál :-)
    amúgy nagyon nagy tévedésben vagy, fogyasztó vagyok, így kritizálhatok, mert megveszem majd a terméküket
    nem kell autógyártónak lennem, hogy elvárjam, hogyha veszek egy autót az jó legyen
  • who am I 7 #49
    rendezőnek kéne menned :) és bizonyíthatnál :)
  • sandor8206 #48
    színészeket gondolom nem arra értettem, hogy ki a "legjobb" hisz Brody alázna mindenkit, hisz oscar-díjas, fishburne is persze letett valamit már az asztalra
    hanem karakterileg, pl. Jesse Ventura, az az arc+a sapka+a dohány+a gépágyú+a beszólások, na ezt trailer alapján is ki lehet jelenteni, hogy a mostani gárda csak félárbocon áll
    csaj hurka, börtöntöltelék hurka (ezt nem is tudom mit csinál majd, hisz trailerből is látszik, hogy csak van-lekúrja a predátorokat?), yakuza ok karakter de a színész hurka, karakteresebb kellett volna nem ilyen nyikhaj, olyan K. Watanebés, trejo van csak egyedül rendben
    Fishburne-os karakterre is jobban illet volna egy keményebb arc, olyan C. Brosonos fizimiskával, a nagy öreg aki mindent túlél, már a 13. rendőőrs ostromában se illet hozzá, a rosszfiús image.
    De ez persze egyéni vélemény
    és les*rom, hogy mi van a vaklóságban, Brody szerepeltetése egy vicc
  • sandor8206 #47
    Brody annyira tökös, hogy csak na
  • CaptainRumi #46
    Hát igen, ha a bicepszeket nézzük akkor ez a szereplőgárda biztosan alul marad az eredeti filmével szemben, de viszont egy filmbe szerintem színészek kellenek, akik tudnak gyúrni és nem pedig kondisok, akik próbálnak színészkedni.

    Igazából Glover sem volt kiépítve, Paxton meg pláne nem.Viszont tökösnek tényleg tökösek voltak. De a mostani karakterekről,azt hogy tökösek-e vagy sem, azt nem tudom honnan tudod eldönteni csak a trailerből.
  • CaptainRumi #45
    hülyének lehet, hogy hülye vagyok, de agresszivitás nincs a hozzászólásomban.

    Te írtad, hogy ebből a trailerből semmit nem lehet megtudni. Én meg megkérdeztem, hogy mit szeretnél megtudni? igazából ennyi.
  • neoG #44
    Természetesen a színészek megítélése szubjektív. Én azon a véleményen vagyok, hogy azért Danny Trejo, és Fisburne simán hozza az általad említetteket, leszámítva Swarzit.De helyette meg van több predator