Szekeres Viktor

Laurence Fishburne is a Predátorok ellen vonul

Amióta kiderült, hogy Robert Rodriguez bábáskodása mellett Antal Nimród rendezheti az új Ragadozó-filmet, a Predators-t, természetes, hogy a hazai média sokkal inkább figyeli a készülő produkciót, valamint az ahhoz csatlakozó színészeket.

A ShockTilYouDrop arról számolt be, hogy Noland szerepében Laurence Fishburne is csatlakozott az Antal Nimród által rendezendő Predators-hoz. A film történetéről ugyan nem tudni még sokat, de az elmondottak alapján az tűnik valószínűnek, hogy a Schwarzenegger-féle filmek folytatása lesz, s nem veszi figyelembe a mozis Alien vs. Predatorokat.

Fishburne mellett egyelőre Adrien Brody, Topher Grace és Danny Trejo megjelenését lehet biztosra venni a filmben, melynek forgatási munkálatai a héten kezdődtek el a Texas állambeli Austinban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Justil #6
    ikszdé
  • boomsly #5
    Ha lecsupaszítjuk a sztorit -elvesszük a ragadozókat és a franchiset, mi marad belőle?
    Egy C kategóriás túlélő horror?
  • Nazir #4
    Azért reméljük, hogy a Mr Yutani által felvázolt kevésbé bejövős filmbeli képzavar megvalósitását nem vállalja magára Nimród.
    Különben is ha a predátorok csak kábulnak meg vegetáriánust játszanak, akkor hogyan fogod eltitkolni/megmagyarázni a céged álltal vezetett telepes bolygók lakóinak halálát?
  • Yutani #3
    Danny Trejo egy matchetével fogja trancsírozni a ragadozókat, miközben Adrian Brody zongorajátékkal kábítja őket, Laurecne Fishburne pedig mindenáron kék és piros bogyókat akar rájuk erőltetni, hogy ráébredjenek, a való világban ők igazából békés vegetáriánusok, és maximum egy fejessalátának tépik ki a gerincét.
  • CaptainRumi #2
    na ki is mondta, hogy reboot lesz? mind1 nem megyek bele xD vagy már belementem?
  • Taybore #1
    Jó film, jó szénész, jó rendező. Hatalmas várakozással állok elébe. (Remélem nem csalódás lesz a vége.)