Szekeres Viktor

Még mindig lehet mozifilm a Bioshock-ból

Gore Verbinski nem adja fel a Bioshock-mozi terveit, mindenképpen szeretné elkészíteni a víz alatt játszódó horrort, s ennek az a feltétele, hogy csökkentse valamiképpen a költségvetést.

Gore Verbinski több interjút is adott új animációs filmje, a Rango előzetesének kikerülésével kapcsolatban, és az IGN egyik kérdésére elmondta, hogy költségvetési gondok ide vagy oda, a Biochock adaptációja, melyen producerként dolgozik, még életben van. Verbinski leszögezte, hogy megpróbálják valamiképpen megvalósítani a projektet, amivel az a gond, hogy R-es korhatárú, horror és víz alatt játszódna - ez utóbbi tényező pedig magával vonja a magas büdzsét is.

A producer jelenleg azt tartja legfontosabb kérdésének, hogy Juan Carlos Fresnadillóval, a rendezővel (28 héttel később) valahogy csökkenteni tudják a tervezett költségvetést úgy, hogy közben a rajongótábor elvárásaihoz hűek maradjanak. "A lényeg az, hogy R-es korhatárúnak kell lennie a Bioshock-filmnek, kemény R-esnek" - tette hozzá Verbinski, utalva ezzel is, hogy nem akarják a PG-13-as besorolást, vagyis azt, hogy szülői kísérettel 13 éven aluliak is megnézhessék

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!