Szekeres Viktor

Az Alkonyat 4 után jöhet az Alkonyat 5

Végre hivatalossá vált, hogy az Alkonyat-saga június 30-án bemutatásra kerülő darabja, a Napfogyatkozás, nem az utolsó előtti epizód lesz a sorozatban, hiszen azt még két további rész fogja követni.

Ahogy az várható volt, beigazolódott a Deadline sejtése, amiről már mi is írtunk februárban: a negyedik Alkonyat-regényt, a Hajnalhasadást két film fogja feldolgozni. A Summit Entertainment hosszas kivárás után hivatalosan is bejelentette, hogy a The Twilight Saga: Breaking Dawn két részletben kerül bemutatásra, nagyjából a Harry Potter és a Halál ereklyéi mintájára.


Az első Hajnalhasadás-filmet 2011. november 18-án mutatják be a mozikban, s a folytatás várhatóan 2012. nyarán kerül a nagyközönség előtt. A fél éves eltérés azért nem őrültség, mivel a 2. és a 3. részhez hasonlóan, a 4. és 5. epizódot is egyszerre forgatják le. Mindkét film rendezője egyébként a Dreamgirls Oscar-díjas direktora, Bill Condon lesz, aki nem musicalért, hanem a zseniális Gods and Monsters-ért kapta az aranyszobrot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Effendi #3
    Én a 4 csaj közül csak a két középsőt ismerem fel. Az egyik a vörös (várszívó)vámpírcsaj, a mellette lévő pedig a főszereplő csaj (Bella)(vegetáriánus)vámpírbarátnője. :)
  • shaddam #2
    Lehet a cigánybarna félmeztelen izomfiúk helyett félmeztelen csajok lesznek a plakáton?A főellenség meg genyórázó mária lesz.
  • dzsagon #1
    szép lyányok, nekem a vörös a kedvencem.