Szekeres Viktor

Megvan, mikor kerül mozikba az Alkonyat 4

Még másfél évet kell aludnunk, hogy láthassuk, miképpen zárul Edward, Jacob és Bella szerelmi háromszöge, hogy kiderüljön, ki kivel lovagolhat el végül a naplementébe. Az Alkonyat 4 ugyanis csak jövő év novemberében érkezik.

Még bemutatásra sem került a harmadik Alkonyat-film, a Napfogyatkozás, sokan már a negyedik részt, a Hajnalhasadást (Breaking Dawn) várják tűkön ülve. Nos, nekik lehet, hogy rossz hír, hogy az Alkonyat 4 csak 2011 november 18-án fog moziba kerülni. Míg a második és a harmadik rész premierje között alig fél év telt el, ezúttal majd háromszor ennyit kell várni, hiszen az Újholdat és a Napfogyatkozást egyszerre forgatták le.


Az Alkonyat: Hajnalhasadást egyébként Bill Condon fogja rendezni, aki többek között a Dreamgirls című musical készítette, de horrorban is van tapasztalata, hiszen annak idején a Kampókéz 2 is az ő munkája volt. A Deadline forrásai szerint egyébként a meglehetősen epikus negyedik regény történetét a Summit Entertainment stúdió szeretné kettészedni, két részben bemutatni, hogy így kvázi megduplázzák bevételeiket. Egyelőre azonban hivatalosan ezt senki sem erősítette meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kkwx #9
    remélem ezt viccnek szántad :)
  • winnie #8
    "na az egy hihetetlenül zseniális mestermű, és annál emberközelibben a vámpírokat megvalósítani nem is lehetne, szerintem :)"

    dehogynem, nemsokára kész az amerikai remake.
  • kkwx #7
    ja és, azt kifelejtettem, hogy milyen reális is, hogy a mai világban, a vámpírokról leírást kell keresni a neten, mintha lenne olyan ember aki ne tudná róluk az alapdolgokat :)... és eszembe jutott egy 2008-as svéd horror, az "Engedj be", na az egy hihetetlenül zseniális mestermű, és annál emberközelibben a vámpírokat megvalósítani nem is lehetne, szerintem :)
  • kkwx #6
    mi a remek ebben az ötletben? teljesen értelmetlen massza az egész "vámpírmjitológiaértelmezés"-e a filmnek... csak az első részt láttam, de ilyen erőltetett és szar filmet még nem nagyon láttam, pedig volt már szerencsém néhány "gyöngyszem"-hez... az alapfeltevés, hogy azért nem lehetnek együtt, mer fél, hogy véletlenül megöli a csajt, nevetséges, és ennek ellenére meg a végére odarakták a happy endet, hogy vidáman smárolnak, vagyis mégis kibírja, erre a 2. részben meg elutazik, nehogy megölje... az meg, hogy a vámpírok a napfényben ragyogni kezdenek, a legnagyobb baromság amit filmben láttam... ezek mellett mi az emberközeli a filmben? erőltetettek a romantikusnak szánt részek, meg úgy általában minden... a végén az izgalmasnak szánt konfliktusnak sincs semmi értelme... a főszereplő csaj meg olyan pofát vág egész filmben és annyira vágyakozva lesi a srác ratyi pofáját, hogy az a néző érzése, hogy bármikor elélvezhet, pusztán a látványtól... ha igazán emberközeli és jó vámpíros cuccot szeretnél látni, akkor nézd inkább a True Blood-ot, na az tényleg eredeti, és zseniális...
  • winnie #5
    a könyvból eleve kultuszt csináltak, a színészek nem érdeklik az embert, csak az, hogy azonosíthatják őket a karakterekkel. ha más filmben szerepelnek, akkor senki nem nézi őket, ergó bárki játszhatta volna a szerepet.
  • Barakukk #4
    Dramaturgiailag valóban kifogásolható mind a filmek, mind a könyvek, de az ötlet igazán remek. A vámpírok klasszikus értelmezését láthatjuk egy más szemszögből, ami egyrészt barátságosabb műfaj, tehát nem Rated R horror, illetve egyszerű emberközeli környezetbe hozza a vámpírokat, ezáltal közelebb hozza őket a nézőhöz.
  • Barakukk #3
    Csak négy részes a történet. Egyébként június 5.-ét követő Hajnalhasadás könyv hazai megjelenését követően már ki is derült, hogy "ki kivel lovagol a naplementében", szóval nem kell addig várni. De egyesek már a kalózkönyv verziónak hála régen tudják, mi lesz a végkifejlet... hacsak nem térnek el lényegesen a könyvtől.
  • Tinman #2
    Ez a film egy közepes valami, de a kislányok a tacskósrác miatt kultuszt csináltak belőle. Gáz.
  • bippo #1
    Még 3 rész, és elfogynak a napszakok :)