Szekeres Viktor

Megérkezett A Plakát!

Végre a hivatalos plakátról is ránk vethetik kissé kifejezéstelen tekintetüket az Alkonyat-saga főszereplői, akik a nyár első hónapjának végén térnek vissza a filmszínházakba.

A Summit Entertainment ma hozta nyilvánosságra az Alkonyat: Napfogyatkozás (The Twilight Saga: Eclipse) hivatalos, karaktereket is ábrázoló plakátját. A film június 30-tól lesz látható az amerikai hagyományos mozikban és IMAX-filmszínházakban.

A David Slade által rendezett film posztere a rajongókat minden bizonnyal őrületbe kergető szereplőtrióval és egy meglehetősen enigmatikus jelmondattal rendelkezik, mely olvastán kellemes bizsergés töltheti el az embert: "Minden egy... választással kezdődik." A szlogen természetesen arra (is) utal, hogy az ismét halálos veszedelembe kerülő Bella kénytelen a szerelem és a barátság között választani, tudván azt, hogy döntésével kiélezheti a vámpírok és vérfarkasok között évezredek óta fennálló ellentéteket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • grobs #13
    Kutyaszarral is tele az utca, ettől az még nem lesz jó, továbbra is szar marad.
  • Hornymut #12
    A cikk címén jót röhögtem amikor rájöttem mi is ez :-)
    Amúgy hidegen hagy az egész, a legutóbbi Simpsons-ban Bart jól megmondta: Oh, man, you girls ruin everything, even vampires - mondja ezt egy lánynak aki Twilight könyvet olvas :-)
  • devero4 #11
    ez már jobb nem lesz,az egész alkonyat sorozat a nöknek van kitalálva .az elsö résznél szenvedve de végig néztem,a másodiknál már elég sürün belekelet tekernem:)mert másfél óra alat nem történt semi ott lett vége ahol kezdödöt ,és ahogy olvasgatom a 3.dik rész is ilyen lesz,
  • Ulquiorra #10
    Mintha az sg-t látogatnák olyanok akiknek ez saga bejön (nem fikázásként mondom, csak nem ez az oldal célcsoportja. Szerintem.)
  • skiryo #9
    ennek a nőnek ez az 1 arca van. de utálom ezt az egészet
  • winnie #8
    azon én is nagyot mosolyogtam, de az már nem fantázia kérdése, hanem színészi képességeké:)
  • Hoz_Hun #7
    Na de az arckifejezésük! Mintha most lőték volna be magukat!
    Mondjuk nekem mindegy. Nem is tudom miért jöttem be ide. Az első részt nem bírtam végignézni annyira tróger egy film volt. Na de ha másoknak tetszik... nézzék.
  • Chris05 #6
    Akit érdekel már régen megtudhatta, hogy mi lesz a történet vége.
  • winnie #5
    menj ki az utcára. nem mintha nem kapna egy csomó film állós, bámulós plakátot.
  • slickboy #4
    A forgatókönyvbe is annyi intelligenciát öltek, mint a szlogenbe.
    Jobb lenne ha már az elején meghalna mindenki.