Szekeres Viktor

Tinifilmek a kábítószer ellen

Drogprevenciós kisfilmversenyt szervez az Életrevaló Karitatív Egyesület 13-18 éveseknek. Akinek van kedve és beleesik a korcsoportba pályázhat. Aztán pedig nyerhet, ha filmje jól sikerül.

Az Életrevaló Karitatív Egyesület. 13-18 év közötti fiatalok részére írta ki Országos Drogprevenciós kisfilm készítő pályázatát. A fiatalok 2-5 perces filmekkel nevezhetnek, a beadási határidő: 2010. március 31. Az elkészült filmeket a fiatalok videó megosztókra tölthetik fel. A feltöltött film linkjét a nevezéssel együtt kell be küldeni az Életrevaló Egyesület e-mail címére ([email protected]). A beérkező alkotások felkerülnek a Videa.hu oldalán, az Életrevaló csatornába. A filmeket, drogprevenciós és filmes szakemberek, valamint kortárssegítők értékelik 2010. április 24-ig. A beküldött alkotások lehetnek animációs-, dokumentum- és játékfilmek műfaji megkötés nélkül. Készülhetnek komoly stúdió háttérrel, de akár egy mobil telefonnal is. Így mindenki számára elérhető a versenybe nevezés lehetősége.

Az egyesület közleményében a pályázat megközelítésével kapcsolatban az alábbi kérdésekre keresi a választ: "Milyen a jó drogprevenciós film? Hogyan lehet hatásosan vizuális üzeneteket közvetíteni a kortársak számára? Drogprevenciós témakörben milyen üzeneteket hoznak létre a fiatalok saját korosztályuk részére? Mit tartanak a legfontosabb közölendőnek az alkotók?"

A verseny díjkiosztó gálája 2010. május 15-én 16 órakor kezdődik a Pataky Művelődési Központban.(1105 Budapest, Szent László tér 7-14.). A díjkiosztó gálán bemutatjuk a nyertes filmeket. A gálán való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. További részletek a http://www.eletrevaloegyesulet.gportal.hu és a http://www.eletrevalo.blog.hu oldalakon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zsottya #1
    nem olvastam el a cikket, de biztos valami nagyon komoly dolog lehet ha gportálos oldala van :)