Szekeres Viktor

Egyszerre forgathatják az Alkonyat 4. és 5. részét

A nyári harmadik epizódot követően még két Alkonyat-filmre számíthatnak a rajongók, hiszen a negyedik könyvből készítendő filmet ketté akarja választani a stúdió, hogy tovább bogozhassuk a Bella - Jacob - Edward szerelmei háromszöget.

A Summit Entertainment az Alkonyat sikere és A bombák földjén Oscar-esélye ellenére még mindig kis stúdiónak számít, így mindent bevételt meg kell becsülnie, főleg, hogy a kisebb filmjei megbuktak. A bevételek megbecsülésének egyik módja pedig a népszerű sorozatok elhúzása, ami ezúttal azt jelenti, hogy a negyedik Alkonyat-könyvből készülő film, a Hajnalhasadás (Breaking Dawn), a Harry Potterhez hasonlóan, két részben kerülne vászonra. (Természetesen 3D-s pletykákról is hallani.)

Mindezt persze a Summit nem erősítette meg, de több forrás egybehangzóan állítja, hogy a nyári Napfogyatkozás című harmadik epizód után még két Alkonyat-mozira lehet számítani. Ezt a két részt októbertől kezdenék forgatni, természetesen egyszerre, ugyancsak költségtakarékossági okokból. A 4. regény szétszedése egyébként nem logikátlan, hiszen ez Stephenie Meyer írónő leghosszabb (és egyben legbrutálisabb) Bella-története, amely ráadásul három részre van szabdalva: a sztori elejét és végét Bella szemszögéből, míg a közepét Jacobéból ismerhetjük meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fidolorous #11
    ennél jobban nem lehetett volna jellemezni a filmet
    mondjuk Kristen Stewart túl aranyos volt ahhoz hogy kinyomjam, de amúgy ezt az egész vámpíros dolgot komoly copyright alá kéne venni, mert az hogy minden második filmben full más képességeik vannak az több mint röhej (főleg ha így valósítják meg)
  • Ulquiorra #10
    Ha olvastam volna nem kérdeném.
  • Szilvi79 #9
    Pedig eléggé érthető volt hogy miért kell a vihar közepén játszani, de azért elmondom:

    Olyan hangosan ütik meg a labdát, hogy a mennydörgés "álcázza" azt.
  • winnie #8
    már olvastad a 4. részt?:O
  • Ulquiorra #7
    "Stephenie Meyer írónő leghosszabb (és egyben legbrutálisabb) Bella-története"

    Árulja már el nekem valami hogy ebben a limonádéban mi a brutális?
  • slickboy #6
    Az első részét végigkínlódtam. A leghitványabb vámpírfilm ever. Bár én nem vettem benne észre vért se, és talán még a hegyes szemfogak sincsenek meg. A csúcs az IKEA designotthonban élő vegetáriánus vámpírcsalád. Nagyon polkorrekt. Az sem jött le, hogy miért a vihar kellős közepén kell baseball-ozni. Amikor kiderült, hogy azért nem mehetnek napfényre mert a bőrük gyémántos csillogása elárulná őket, ott azért már én is könyörögtem a halálért. A két béna szájrapuszi is hozta egy vámpírfilm elvárt szexuális töltetét. Idióta, idétlen 2 órás szenvedés. És ebből lesz 5. rész is.
  • TeDDyRuSh #5
    egy kis plusz a költséghatékonyság mellett, hogy Edwardnak, a vámpír srácnak egy dekát nem kellene hogy öregedjen, szerencsétlennek így is egy 17 éves srácok kellene hogy alakítson, Bellának, a csajnak meg még a 4. részig nem kéne t9öbbnek lennie, mint 19.
  • richard45 #4
    Tudod ki kell elégítenijük a kis csitrik igényeit, különben habzó szájjal megostromolnák Hollywoodot, mert nem láthatják a nyálbálványukat.
  • winnie #3
    megvannak a könyvek, érdemes leforgatni őket, még mielőtt harry potter 30 évesen játszana el egy 17 évest. ezzel is csak közelebb ér a film a tévésorozat műfajához, hisz hovatovább egyes nézett filmsorozatok évi egy filmmel 120-130 perc anyagot hoznak, míg egy tévésorozat évi 200-500-1000-et. csak előbbi esetében nagyobb a költségvetés.
  • primo #2
    Én speciel nem tudom mi ez, de elég szánalmas ez a futószalag tempó egy filmnél.