Szekeres Viktor

Filmekkel nyer nagyokat az RTL Klub

Az ünnepek alatt több olyan filmet is láthattunk, mely kétmilliót is meghaladó nézőszámot produkált itthon. A két nagy csatorna párbaját ezúttal is az RTL Klub nyerte.

Míg a mozifilmek nézettségét, sikerét remekül, viszonylag alacsony hibaszázalékkal meg lehet jósolni, addig a filmek tévés közönségsikerét már jóval nehezebb, hiszen van, hogy a moziban is népszerű alkotás tarol, de olykor csúnyán leszerepel (mert már "mindenki" látta), mint ahogy elég gyakran olyan csak DVD-re gyártott produkciók igázzák le a drága produkciókat, hogy az ember csak pislog. (Biztosra csak Bud Spencerékkel és Jackie Channel lehet menni, őket mindig szívesen megnézik honfitársaink.)

Az ünnepek alatt több mint 200 filmet nézhettek meg a tévézés szerelmesei a magyar kereskedelmi csatornákon, és ezek közül a Neveletlen hercegnő 2. (RTL Klub) volt a legnézettebb, az AGB adatai szerint 2 millió 226 ezren látták. A második helyet ugyancsak egy RTL-es film, a Kismenő szerezte meg 2 millió 114 ezer érdeklődővel. A két hetes szieszta alatt még az Álom.net, a Sakáltanya és a Reszkessetek, betörők! 2. lépte át a másfélmillió nézőt a filmes műfajban (mind RTL Klub). A TV2 legsikeresebb filmje a Harmadik Shrek lett, melyet az ajándékok bontogatása közben 1 millió 448 ezren láttak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!