Szekeres Viktor

IMAX-támogatást kap az Alkonyat 3

Nem elég, hogy a bevételek mihamarabb beszedése miatt már csak fél év lesz az Alkonyat második és harmadik része között, de a Napfogyatkozás leendő sikerét még az IMAX-mozis jegyárkülönbözettel is meg akarja toldani az Alkonyat-saga gyártója, a Summit Entertainment.

A 30 Days of Night készítője által dirigált harmadik részt az Alkonyat-sagából, az Eclipse-et (Napfogyatkozás) nemcsak hagyományos mozikban, hanem IMAX-mozikban bemutatják 2010. június 30-án. Természetesen mindez nem azt jeleni, hogy a Robert Pattinson, Kristen Stewart és Taylor Lautner által fémjelzett filmet IMAX-kamerákkal készítik, hanem az utómunkák során digitálisan fel fogják javítani a kép- és hangminőséget, hogy az megfeleljen az IMAX-sztenderdeknek.

A történetben - ahogy az lenni szokott - Bella ismét nagy veszélyben találja magát, hiszen Seattle-ben titokzatos gyilkosságok történnek, miközben egy gonosz vámpír is folytatja küldetését, hogy végre bosszút állhasson a lányon. S, ha mindez nem lenne elég, akkor még választás elé is kerül, hiszen döntenie kell, hogy Edward szerelmét vagy Jacob barátságát tartja-e többre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fidolorous #7
    ez tényleg annyira szar ? vámpíros témát csípem a bloodlinesből meg a csaj is elég helyes, de ezen kívül semmit nem vágok a filmről (szerencsére :D)
  • bippo #6
    Kell ez,mint egy falat kenyér.
    Lényeg, hogy nedvesedhessen a bugyi.
  • EXPENDABLE #5
    Csak egyszer legyen már vége ennek a vámpíros Dawson és a haverok-nak....
  • VinczeLacz #4
    Valszeg nagyot fog majd ütni a látvány
  • rufhus #3
    hmm feleslegesnek tartom de hajrá!
  • gulyasandras #2
    Az a lényeg, hogyha minőségi a film akkor úgysem veszed észre a konverziót. :)

    (Pont tegnap este néztem újra a Roger & Me-t, és mint korábban, most sem vettem észre, hogy nagyítottak 35 mm-esre, annyira lekötött a film.)
  • Alwares #1
    Szerintem ha csak youtubeon lehetne nézni, kis felbontásban, akkor is minden tini hanyattvágná tőle magát és menne a sívítás a gép előtt ugyanúgy. Fizetnének is érte. Hmm, lehet szólni kéne a hálliwoodnak hogy így jobban megérné nekik :D