Szekeres Viktor

Elárverezik a Terminátor-jogokat

A The Financial Times értesülései szerint a Terminátor-franchise jogai árverésre fognak kerülni, mely aukció iránt már több stúdió és filmgyártó is kifejezte érdeklődését.

A hónapban sorra kerülő liciten természetesen a nagyobb stúdiók is részt vesznek, jelenleg a Sony Pictures tűnik az egyik legkomolyabb érdeklődőnek, de a Summit Entertainment és a Media Rights Capital is szóba jöhet, mint esetleges vevő a jelenlegi információk alapján.

Az aukcióval természetesen a korábbi filmek jogait nem lehet megszerezni, a győztes arra lesz jogosult, hogy új Terminátor-filmet, új sorozatot és esetleges Terminátor-spinoffot készítsen. A franchise-t a Halcyon bocsátotta aukcióra, mely 2 éve 25 millió dollárért vette meg azt Mario Kassartól. A legutóbbi film, a Terminátor: Megváltás bár világszerte 371 millió dollárt hozott, mégis bukás volt, még a gyengén szereplő 3. rész teljesítményét is alulmúlta, Amerikában mindössze 125 millió dollár volt a teljesítménye, melynek több mint felét az első négy napon fizették ki a nézők a jegyért.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • emile zola #27
    a T2-ben semmi kultikus nincs, összeeresztették az első rész főgonoszát egy erősebbel, a végén persze győz a jó, schwarzi is elereszt a végén 1-2 mosolyt és kész
  • 5i #26
    A T4 egy szimpla popcorn mozi lett. Ahogy a 3 is. Sajna nincs rá esély, hogy újra elérjék az 1-2 klasszikus és kultikus szintjét, pedig Bale jól hozta a szerepet.
  • emile zola #25
    és a 4. rész jobb:)
  • emile zola #24
    akkor te meg azért vagy beteg, mert..csak mert:))
    nem kellene lemenni alpáriba
  • NintendoGC #23
    ... és az éghajlatra!

    Nem a kisujjamból szoptam... figyeljétek meg az említett párbeszédet a sötét évszakról a filmben!

    Más dolog az, hogy a VALÓSÁGBAN atomháború nélkül LA-ben milyen éghajlati viszonyok vannak!!
  • NintendoGC #22
    pixx, nem vagyok retardált, tudom miről beszélek.

    Na ja, de azért pár atom töltet bejátszott a képbe, aminek lehettek hatásai a klímára!!!
  • pixx #21
    Világos évszak? Mi van, LA-ben játszódik, fent az északi sarkon, vannak sötét, meg világos évszakok...
  • NintendoGC #20
    Persze, hogy nem a T1-2-ben látott jövőt látjuk, ugyanis addig még van 11 év. Ha figyeltetek láthattátok, hogy a 4. rész 2018-ban és nem 2029-ben játszódik!
    A T1-ben és T2-ben felvázolt és bemutatott jövő végig 2029-ről szólt.
    Láthattuk azt is a 4. részben, hogy John megküzd az ELSŐ T-800-assal, szóval a T-800-asok rohama még csak ezután fog jönni, aminek következtében óriási veszteségeket fognak szenvedni az ellenállás tagjai!

    Másrészről meg .. más fórumokon sokan sírtak, hogy hogyhogy világos van a 4. részben holott a korábbi részek jövőbeli jelenetein midnig sötét volt. Hát ez kiderül szépen a 4. részből a benzinkutas jelenetnél.

    (Hamarosan jön a sötét évszak) mondja a néger csávó... ergo amikor a cselekmény játszódik akkor még a világos évszak volt!
  • cateran #19
    Ha lattad volna a filmeket,akkor tudnad,hogy nem valtoztattak a jovon...(a Skynetet kifejlesztik es mindenfelekeppen ontudatra ebred,az emberisegnek meg joccakat..)
    Amit tettek az az,hogy elodaztak az elkerulhetetlent....ja es nem..a 4. resznek vajmi keves koze van az 1. es 2. reszben felvazolt jovohoz..
  • narumon #18
    Hát ez no comment.