Eddig nem látott jelenetek az új Terminátor-trailerben

Még egy nemzetközi trailert kapott a Dark Fate.

A rövidítős körökben csak TDF-nek emlegetett Halálosztó-epizód, a Terminator: Sötét végzet (Terminator: Dark Fate) reklámjai köre egy újabb hosszú trailerrel bővült, melyet Európában mutatott be a Paramount. És erre az új reklámanyagra is tartogattak olyan jeleneteket, amiket eddig nem láthattunk, szóval van miért megnézni. (Vagy épp ellenkezőleg, nem érdemes elindítani a spoilerek miatt?)


Bár a filmnek még nincs hivatalos korhatára, mint arról már beszámoltunk, a San Diegóban megrendezett Comic Conon a rendező, Tim Miller némi profanitás kíséretében közölte az egybegyűltekkel, hogy az ő Terminátora alapból egy R-korhatáros film, és ha nem az lenne, azzal az alapanyagot köpnék szembe. Mint ismert, a Terminator Salvation és a Terminator: Genisys, azaz a két legutóbbi rész PG-13-as korhatár-besorolást kapott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • kandella #12
  Ez az előzetes teljesen elvette a kedvem attól, hogy megnézzem a filmet. Egy ezerszer látott, unalmas sztori.
 • molnibalage83 #11
  Amen.
 • molnibalage83 #10
  A T2 után minden Terminátor film forgatása ősbűn volt az én szememben. A 4. részt inkább meg sem néztem. Amit láttam belőle, az elég is volt.
 • wraithLord #9
  Hát de ez eleve arról szól, hogy a Skynet szórakozik az idővel, és egy olyan megoldást keres, amivel meg tudja akadályozni, hogy az ellenállás kinyírja őt.

  Olyan, mint pl. az Edge of Tomorrow, hogy szegény Skynet egy csomószor megpurcant már, és időmanipulálással megpróbálja összehozni, hogy ne nyírják ki. Ilyen formán pedig akárhányszor el lehet sütni kb. ugyanazt.
 • Ender Wiggin #8
  Megváltozott a jövő, ugyanis a Skynet nem látta előre a metoo-t, és így most csaj terminátor van, és kiscsaj az emberiség jövőjének a kulcsa...
  egyébként meg a T2 pont ott zárta le az egészet, ahol kellett. se könyv se film nem kellett volna már. de amíg van rókabőr, addig húzgálják, mert lesz, aki fizet érte...
 • hawkie22 #7
  Én nem erre értettem, hogy olvassátok el a könyveket, illetve nem csak erre.
  Hanem az a mostanság érvényes hivatalos folytatása a T1-T2-filmeknek és nem az, amit a T3-4-5-ben láttunk.
  És azt kell mondjam, hogy sokkal jobbak is a könyvek, mint a filmek voltak, leszámítva természetesen az elsö két részt.
  A legnagyobb csavar a sztoriban számomra az volt, hogy
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  lényegében John Connor volt az, aki elszabadította Skynetet. :) Utána kicsit fött is a feje, Skynet elszabadult, az Ítélet Napja eljött, most pedig megy a harc a gépek ellen, bár még a Terminátorok és a Hunter/Killer egységek gyerekcipöben járnak. Connorék meg gyüjtik a seregüket.
  Itt tartok most a könyvben (A jövö háborúja).
  Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2019.10.02. 23:22:17
 • repvez #6
  ezeket a könyvben igy meg ugy volt emlitéseket nem nagyon értem emberektől.
  Mert egyik mozit sem, ugy kell nézni, hogy olvassa el mindenki ezt és ezt a könyvet mert akkor megérti az összefüggéseket, meg elmagyarázza a hiányzó részeket.
  A filmnek olyannak kéne lenni, hogy a könyvtől függetlenül egy egészet alkosson vagy önáloan vagy a sorozattal .

  Elvégre a két müfaj nem egyforma érzékre hat, a mozi a látványt fixen elédtolja , a könybe meg rád van bízva, hogy mit gondolsz bele a szituációba és a könyvben több tér van kifelyezni a dolgokat amit a mozinak 2 órába kell belesűriteni.

  DE a logikátlanságokat ismétléseket egyik esetben sem kéne beletenni.
 • hawkie22 #5
  Mint mondtam, olvassátok el Stirling könyveit, van benne pár csavar. :) Én nagyon jól szórakoztam rajtuk, illetve a 3. könyvet még olvasom, még nem értem a végére.
 • repvez #4
  Benne lesz john connor, volt is egy elözetesben pár snitt erejéig már, de mivel nem nagyon jó formában van, gondolom hamar kinyirja a terminátor és ezt letudják azzal, hogy megváltozott a helyzet a jövöben és már a kiscsaj a fövezér vagy a kulcsfigura, ahogy a 3 vagy a 4-ben volt john connor felesége.

  Az egész ugy ahogy van mehetett volna más szálon is, mert azt már az 1 és a 2 ben is megkaptuk , hogy hogyan jutnak a célszemélyhez.
  Ha a T2 utáni folytatásról beszélünk akkor egy kicsit tovább mehetek volna a szorival, nem ujra ugyan ugy eljátszani, hogy visszaküldenek egy szem terminátort, hogy kinyirja a feltételezett ellenállás vezetőjét és igy gyözzenek, mert az első 2 rész is erről szólt.

  Most kellett volna arról szólnia, mint a 3 ban, hogy megakadályozni a skynet beinditásást és ha esetleg elbuknak akkor a következő részben már a gépek elleni háború lehetett volna, de ezt eddig mindig csak kis kitekintésként mutatták meg.Kivéve a megváltást, ott valami hasonlót akartak mint amit elvárnánk egy T2 folytatásaként, mármint, hogy a jövöben a gépek ellen küzdenek, igaz ott máson ment el a történet.

  De visszatérve ha a T1 T2es sztorira hajazó folytatásokat csinálnak azt a végtelenségig folytathatják, mert mindig tudnak majd egy terminátort visszaküldeni az éppen aktuális fökarakter ellen.
 • hawkie22 #3
  Olvasd el Stirling könyveit: A hasonmás, Közelgö vihar, A jövö háborúja. Ebben a sorrendben.
  Ezek az aktuális hivatalos folytatásai a T2-nek. Baromi jó könyvek, és ahogy nézem, pár dolgot átemeltek a könyvekböl. Viszont amit nem értek, ha ez a film a T2 folytatása sztori szerint (ugye a T3-4-5-öt elvetették a film alkotói), akkor hol van John Connor? Igazából ö az ellenállás vezetöje, de itt úgy látszik, hogy idöközben valahol elhullott. Bár lehet, kapunk erre is választ a filmböl, legalábbis remélem.
  Mindenesetre akcióból nem lesz hiány, az már most látszik.

  "Ahogy itt is, megjön a terminátor megkeresi a kiscsajt (terminátor 1)" - valahogy el kell jutni a sztori kifejtéséig.
  "Mikor megölné a célszemélyt megérkezik a jó terminátor és elmondja, hogy gyere velem ha élni akarsz (terminátor 2)" - nyilván meg kell valahogy gyözni, hogy menjen el egy tök idegennel, nincs rá idö kifejteni a dolgokat. Mégis, hogy oldottad volna meg ezt a részt?
  "Majd a kiscsaj akit addig jóformán ki se engedtek éjszakára szórakozni a végére ö ad utasitást mindenkinek, hogy márpedig megmentünk mindenkit és kinyirjuk a terminátort és nagyon kemény lesz mindent is szétlő. (terminátor2)" John Connor a büdös életben nem utasítgatott semmit és senkit a T2-ben, be volt szarva, tök új volt neki a helyzet (ez a fentebb említett könyvekböl ki is derül, akkoriban még nem hitt az anyjának, ö is azt hitte, dilis), a filmben nem is nagyon lövöldözik, csak menekül a többiekkel.