Szekeres Viktor

James Cameron új Terminátor-filmen dolgozik

Megint kaphatunk egy James Cameronos Terminátort.

James Cameron, rendező nemrég a Dell Tech World konferencián szólalt fel, ahol arról is beszámolt, hogy három hónapja elkezdte, és jelenleg is ír egy Terminátor-forgatókönyvet. Majd azt is hozzátette, hogy befejezni egyelőre nem tervezi, csak akkor, amikor már látni lehet, hogy az AI fejlődése a világban hová vezet.

Cameron tavaly év végén arról beszélt a Terminator-franchise kapcsán, hogy ha csinál egy újabb filmet, esetleg megpróbálná megint elindítani a szériát, akkor az AI oldaláról közelítené meg a dolgokat, nem pedig arról, hogy a rossz robotok bekattannak. Korábban egyébként a Terminator: Dark Fate-et egy trilógia kezdésének szánták, azonban a 261 milliós globális bevétele nem volt elég ahhoz, hogy folytatást kapjon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #3
    Utána olvastam, és igazad van.
    Ebben az esetben James-nek meg komoly problémái vannak az emlékezetével. A háborút nem bekattant robotok kezdték, hanem egy bekattant MI. Aki robotokat gyártott akiknek a feladata az emberek felderítése és likvidálása. Ezek nem bekattant robotok voltak, hanem parancsra dolgoztak. Szóval az öreg már a saját meséjének az elejére sem emlékszik ami sztem gáz. A végén még csinál egy filmet, hogy a Skynet egy aranyos kis app. volt, de a gonosz robotok megvadították... :|

    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2023.06.02. 13:12:01
  • zetortraktor #2
    "Látta a filmet a cikk szerzője? :)"

    Azt Cameron mondta, nem a cikk szerzője. Cameron látta a filmet.
  • Macropus Rufus #1
    "AI oldaláról közelítené meg a dolgokat, nem pedig arról, hogy a rossz robotok bekattannak."
    a robotok nem kattantak be. Azokat egy Skynet nevű MI rendszer irányítja. Látta a filmet a cikk szerzője? :)
    Ha meg az MI felől közelít, akkor ugye az lesz filmen, hogy az MI eldönti, az embereknek menni kell. Gondolom ezért várja meg, hogy merre halad az MI fejlődés. (így zárójelben: a T1 és a T2 filmek elég jól beparáztatták az embereket, hogy az MI ki fog minket irtani.)