Szekeres Viktor

Újabb három sorozat rajongói lélegezhetnek fel

Míg évadok végén általában minden héten arról szólnak a tévés hírek, hogy mely sorozatoknak harangoztak örökre, évad elején szinte kivétel nélkül jó hírekről lehet beszámolni, olyan sorozatokról, melyek vagy minőségileg vagy mennyiségileg (ld. nézettség) bejöttek a csatornának és több részt is akarnak belőlük.

Ezúttal az amerikai NBC csatorna döntött úgy, hogy három sorozat létét is meghosszabbítja minimum kilenc résszel, ezek pedig a Parks and Recreation, a Community és a Mercy. Előbbi széria jelenleg a második szezonjában jár, a másik kettő még csak alig egy hónapja kezdődött el, értelemszerűen az első szezont tapossák.


A Parks and Recreation és a Community az NBC csütörtöki komédiablokkját vezetik fel. A Parks egy áldokumentarista komédia Amy Poehlerrel a főszerepben, a The Office szellemében, a Community pedig a csatorna My Name Is Earl pótléka, mely egy közösségi főiskola túlkoros és egyéb módon hátrányos helyzetű növendékeinek története. A most már ugyancsak meghosszabbított maradással bíró Mercy pedig kórházsorozat, csak éppen a nővérek szemszögéből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!