Szekeres Viktor

Mindenki röhöghet Megan Foxon

Meglepő módon nem csak Amerikában menő, hanem itthon is egyre népszerűbb az NBC csatorna szombat esti élő komédia show-ja, a Saturday Night Live, melyet tavaly a TV2 is megpróbált lemásolni XXL címmel, s mindannyian tudjuk, hogy mi lett a kísérlet eredménye.

A műsor különböző humoros vagy annak szánt szkeccsekből, jelenetekből áll össze, melyeket élő közönség előtt vesznek fel. Ráadásul minden műsornak van egy sztárműsorvezetője, aki általában több jelenetbe is beszáll, nem egyszer saját magát parodizálva.


Lorne Michaels és csapata nem fog kispályázni, hiszen a szeptember 26-án 35. szezonjába lépő sorozat idei premierjének műsorvezetője 2009. legsikeresebb filmjének, a Transformers 2-nek a sztárja, Megan Fox lesz, ő fog humoros oldaláról megmutatkozni.

Persze a továbbiakban is jól csengő nevekre lehet számítani, hiszen az október 3-i epizódban Ryan Reynolds fog bohóckodni, október 10-én Drew Barrymore, míg 17-én Gerald Butler mutathatja be komikusi képességeit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nasedo #6
    Nem azt mondtam, hogy a férfi nézők nagy része ezért megy moziba, hanem azt, hogy vannak olyanok. Egy jó segg sosem rontja a nézettséget, ezt Hollywoodban tudják és eszerint igyekeznek. Szerintem amúgy nagyon gáz volt Megan összes jelenete. Szétsminkelték a fejét és természetellenes pózokba állíttatták. Ha normális átlagos csajt próbált volna formálni, még szimpatikus is lehetett volna. Így viszont csak egy kirakati baba. Nekem nem jött be.
  • Chocho #5
    Durván igényes ember lehet az ismerősöd, meg úgy a férfi nézők nagy része, ha csak emiatt mennek moziba... no comment.
  • Nasedo #4
    Nem tett hozzá semmit? Nagyban pózoltatták mindegyik jelenetben, hogy minél több pasi vegyen mozijegyet. Egyik ismerősöm is azért ment el a filmre, hogy nagy vászonon lássa Megan seggét... biztos nem egyedül volt ilyen.
  • Zombee #3
    Én arról az XXL-ről nem is hallotam... Megan Fox pedig igazán nem tett hozzá semmit a Transformers-hez.
  • kukacS3K #2
    milyen okos feje van

    imádom ezeket az amerikai meg angol sorozatokat, 35. évad mi? top gear is már az őskorban ment
  • Mister #1
    Ez egy jó kép róla.