Szekeres Viktor

Visszatérhet az elmúlt évek legviccesebb sorozata

Természetesen mindenki tisztában van az ízlések és pofonok között húzódó relációval, azonban vannak olyan filmek, sorozatok, melyeknél teljesen felesleges holmi ízlésekről vitatkozni, hiszen mindenki egyaránt elismeréssel beszél róluk.

Ilyen sorozat, ilyen komédia például a magát Hivatallal a tévés történelembe beíró Ricky Gervais Futottak még... (Extras) című sorozata, mely két statiszta szemüvegén keresztül mutatja be a filmforgatásokat.

Bár a Futottak még... két évad és egy különkiadás után végetért, az író-színész elmondta, hogy egyre inkább hajlik arra, hogy folytassa sorozatát, hiszen bármikor Hollywoodban jár (általában díjátadókon), mindig rengeteg színész keresi meg azzal, hogy szerepelne a sorozatban.

Persze az Extras sosem szűkölködött nagy nevekben, hiszen olyan sztárok vállaltak benne vendégszereplést, mint Ben Stiller, Kate Winslet, Samuel L. Jackson, Patrick Stewart, Orlando Bloom, David Bowie, Sir Ian McKellen, Robert DeNiro, Clive Owen és George Michael. Valószínűleg egy ilyen erős szereplőgárdát bármelyik sorozat megirigyelne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TeDDyRuSh #13
    Angliában,illetve sok BBC-s sorozat véget ér 2-3 évad után (IT Crowd, The Office, Extras, Little Britain és még ki tudja mennyi). Álltalában nem a sikerességén múlik. Azt olvastam valahol, hogy ez inkább annak köszönhető, hogy nem akarják, hogy kifáradjon a sorozat és ameddig még sikeres, leveszik a műsorról és helyet adnak új sorozatoknak. Gondolom a költségeik is megnőnek és inkább újakkal szakítanak. Ha tényleg űber jó a sorozat, akkor majd előveszik megint évekkel később.

    Nem tudom ebből mi igaz, de lehet az The Office-t inkább nézném az eredeti angol stábbal, bár így sem rossz az amcsi sem.
  • 1Obi1 #12
    Én hiába értem a szöveg nagyrészét, de amikor Cox vagy Eliot ledarál 20 oldalt 3 másodpercben akkor már nekem is megfájdul a fejem.
  • winnie #11
    én nem villogok, de értem, viszont a nagyobb baj, hogy a szöveg felét általában ki kell végni a beszédtempó miatt, így finomságok kimaradnak.
  • narumon #10
    Én néztem pár részt angolul de a srubs szerintem szinkronnal az igazi. Nagyon jók a hangok, ráadásul annyira gyorsan beszélnek és olyan monológokat hogy olvasni nagyon nehézkes és hát angolul meg nagyon kell villogni ahhoz hogy értse az ember amit mondanak.
  • 1Obi1 #9
    Lehet hogy nézhető, de így lemaradnak a nézők a Scrubs legzseniálisabb figurájáról.
  • winnie #8
    a jelek szerint nem teszi nézhetetlenné.
  • 1Obi1 #7
    Scrubs szinkronnal? Van néhány jó hangválasztás, de a Janitor szinkronja egyszerűen minden idők legrosszabba. Nézhetetlenné teszi annyira rossz.

    Amúgy én a Flight of the Conchordsra asszociáltam a cím hallatán, annak lenne is oka visszajönnie, és hát az "elmúlt évek legviccesebb sorozata" jelzőt is megérdemli.
  • winnie #6
    ja, hogy! értem.
  • PT #5
    Megtalálta valaki ezt a hírt máshol, nem 2008-as dátummal?
  • bladesoft #4
    Azért mondom űj évadok magyarul xD