Szekeres Viktor

Új csatornán a Beugró

Rájár a rúd a Beugró című improvizációs komédiára, hiszen miután felbukkant a TV2-n, az m1-en és a Comedy Centralon, újabb csatornán kötött ki abban a reményben, hogy ezúttal elfogadható nézettséget fog szállítani.

Hiába vették át a Beugró készítői a külföldön oly népszerű improvizációs sorozat műfaját, valahogy a Beugró képtelen megtalálni volt megtalálni itthon a közönségét. Hiába ugyanis a sok teltházas tévéfelvétellel egybekötött előadás a Centrál színházban (a volt Vidám színpadon), hiába a netes ujjongás és a sorozat megmentéséért indított kampány, ha ez a mért adatokban nem mutatkozik meg.

Mindenesetre az már biztos, hogy a műsor ismét csatornát vált, ezúttal a Coolon fog jelentkezni, s a tervek szerint október 16-án, este 8 után lesz a premier, de már szeptember 28-án felveszik az első adásokat a színházban, más kérdés, hogy szokás szerint minden jegy elkelt már az előadásra, így utólag maximum a szabad jegyekre ácsingózó kockázatvállalók tudnak bejutni, ha sikeresen elhappolnak egy-egy, meg nem jelenés miatt szabaddá vélt bilétát. Az őszi évad várhatóan tíz részből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • WilliamMcKinley #10
    Hajj dehogynem reprezentatív. Statisztika, tanítják az egyetemeken is és működik higyjétek el.

    Amúgy meg szerintem ez a csapat rettentően jó, összevannak szokva, jól kijönnek egymással és ez fontos. A vendégszínészek sosem hozzák azt a szintet.
  • reménytelen #9
    "Az őszi évad várhatóan tíz részből."
    ...fog állni.

    Egyébként egyik kedvenc műsorom, és én sem vagyok benne biztos, hogy a csoport, akikkel a nézettséget vizsgálják, ilyen szempontból reprezentatív...
  • bippo #8
    2 dolgot sajnálok: 1.hogy a műsor nem elég megbecsült, ill. nem nézik elegen, pedig nagyon jó.
    2. azokat, akiknek egy idő után unalmas a gárda. Jó dologról maradnak le.
    Nem mondom, amikor vendégszínész jött, ezeknek az adásoknak valóban jót tett a vérfrissítés, de a törzsgárda is mindig nagyon jót alakít.

    Sajnos csak egyszer volt alkalmam élőben látni, színházban még jobb, mint tévében.
  • Quent1n #7
    A szitu mindig más a de a színészek nem. És mindegyiknek van egy stílusa hangja stb. amit meg lehet szokni. A sorozatok annyiban másak, hogy ott egy történetet visznek végig rengeteg fordulattal, sok színésszel, számtalan helyszínen. Amelyik sorozatban ezek nincsenek meg az valóban unalmassá válik egy idő után. Számomra. Egyébként élőben egyszer tuti megnézném a Beugrót.
  • Vanek úr #6
    Nézettség. Egy cég, kb pár száz embert alapul véve állapít meg egy számot. Nem véletlen a rendszeres teltház (egyszer próbáltam jegyet venni, és mire ki lett rakva a rendelési lehetőség, utána már fél órával nem volt jegy - állandóan meg nem tudok a neten lógni), és a netes közösség. Az meg, hogy abban a pár száz házban, ahol van ilyen doboz nem nézik, még nem jelenti azt, hogy nincs is érdeklődő.

    Egyébként meg szerintem nem unalmas. Attól, hogy ugyanazok az emberek vannak benne, attól még mindig más és más a szituáció; vannak új játékok; és mindig máshogy adják elő magukat - a 'beugró' vendégszínészek meg esetleg az ilyen fanyaliknak is unalmatlanná tehetnék a műsort...
    (Ráadásul a Ti gondolkodásmódotokkal egy kedvenc sorozatotok is unalmas, hiszen ugyanazok az emberek vannak benne, és lehet tudni előre a sorozat végét.)
  • Quent1n #5
    Tudtam hogy jönni fogsz mint aki főállásba beleköt minden hszbe de nem baj számítottam rá. :)

    A nézettséget úgy értettem, hogy a Coolt hiába nézik többen ha ez a műsor egyáltalán nem passzol a sekélyes kínálatukba ami 18- korosztálynak való kb. Tehát ott leshetik a nézettséget. A Comedyn viszont már alapjáraton ismerik a Beugrót így már előnnyel mehetne. A Coolon simán el fog veszni és akkor persze majd mondják az okosok, hogy levesszük mert hát nem hozta a nézettséget...

    andrew: Én szeretem a Beugrót de minden adást képtelen lennék nézni. Amolyan odakapcsolok és ha látom akkor megnézem műsor számomra. A gárdát valóban cserélhetnék néha, 2-3 csapat jó lenne, mert bármennyire is jók akkor is unalmas egy idő után valóban a produkció. Nem egyenként kéne cserélgetni a szereplőket hanem még két csapat kéne és rotálni őket. Szerintem.
  • Narxis #4
    Egyetértek.
  • a_n_d_r_e_w #3
    Én nagyot csalódtam a beugróban. Meg voltam győződve, hogy a gárdát cserélik. Az első adáson (TV2) még könnyesre röhögtem magam, a másodikon már csak mosolyogtam, a harmadikat már meg se néztem. Pár hónappal ezelőtt az m1-en láttam egy adást, még mindig ugyanaz a gárda. Lehet velem van a baj, de ez így baromi unalmas....
  • winnie #2
    ??? te ezt teljesen komolyan írtad? a CC-n nézettség?

    a comedy centralnak a maximális nézettsége sem éri el az 50 ezret, a CC-n még a sorozatismétlések is lenyomták a beugrót, ellenben a cool már a viasatot szorongatja a tv3-mal, főműsorban 100-200 ezres nézettséget is hoz.
  • Quent1n #1
    Hát a Cool TV-n aztán leshetik a nézettséget. Sikerült az egyik leggagyibb 10 éveseknek való TV csatornára átrakni. A Comedyn lett volna esélye a kívánt nézőszámokra a Coolon viszont semmi. Már csak azért sem mert nem mindenhol fogható ez a kúúl csatorna.