Szekeres Viktor

Az RTL Klub csak éjfél után meri leadni új sorozatát

Az RTL Klub eredetileg szombatra tervezte új sorozatának premierjét, de végül mégiscsak hétfő lett belőle. Más kérdés, hogy az időpont maradt, hiszen a Jópofa kofa így is csak hajnal fél kettőkor fog bemutatkozni a magyar tévénézők előtt.

Bob Clendenin, John Lehr, Kirsten Gronfield és Roberta Valderrama a főszereplői a TBS 2006-os komédiájának, a Jópofa kofának, vagyis eredeti címén a 10 Items or Less-nek. A sorozat nem a klasszikus, színpadias, élő közönség előtt felvett szituációs komédiák műfaját követi, hanem sokkalta filmszerűbb és mondhatni forgatókönyv nélkül készült, legalábbis a párbeszédeket nem írták míg, így jórészt színészi improvizáció segítségével gördül előre a történet.


A történet, amely az RTL Klub hivatalos leírása szerint a következő: Mindenkinek megvan a maga problémája és mindenkinek akkora, amekkorát el tud viselni. De vannak kivételek. Ilyen a Gyümölcs és Miegyéb szupermarket, ahol talán még a gravitáció is másképp működik. A rendkívüli üzletben természetesen rendkívüli emberek dolgoznak, vagy valami ahhoz hasonlót csinálnak. A lényeg az, hogy a Föld bolygónak ezen kis apró szegletében nagy eséllyel számíthatunk meghökkentő és még annál is szórakoztatóbb történésekre...

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Butterbean47 #21
    olvass vissza néhány komemntet!
  • Atisz #20
    Csak éppen az nem derült ki a cikkből, hogy miért kellett száműzni ilyen extrém időpontba...

    "mondhatni forgatókönyv nélkül készült"
    ez pedig nem újdonság, mivel Jancsó Miklós már régóta ezzel a "technikával" operál :D
  • winnie #19
    egyetértek. valóban nem mindegy, hogy mi egy olyan sorozat angol címe, amit senki sem néz. főleg idehaza nem mindegy az angol cím.
  • WilliamMcKinley #18
    Mondjuk túllehet élni, mindeki belefuthat kisebb nagyobb hibákba. Kitudja lehet megírta a cikket hajnal 2-kor és tévedett egyet nabumm.
    Amúgy nem akarlak bántani atis78, de aki tényleg ennyi hibát vét mint Te is az inkább hallgasson. Tudod, ha nem szóltál volna bölcsebb maradtál volna..
    Nekem is kuss én is sok hibát vétek :D
  • atis78 #17
    Már törölték mert ki javította, na mindegy le írom megint így írta a cikk író a film címét "10 Things or Less" én szóltam mert nem ez a film címe hanem ez 10 Items or Less, és ha valaki erről a filmről ír cikket nagyon nem mindegy .
  • kalapos01 #16
    De, ha nem tudsz helyesen írni, akkor azt sem tudod megítélni, hogy ki ír helyesen, nemdebár? Mi szúrt szemet?
  • atis78 #15
    Én tudom magamról hogy nem írok helyesen, felfogom, de én nem írok cikket az sgn max hozzá szólást, azt is ritkán, most is csak azért mert szemet szúrt az elírás a cikkben, és írtam egy véleményt nem nekem kel szégyellnem magam ezért. Ja csúnya helyesírási hibáim vannak ezért írok keveset. De aki cikket ír attól elvárnánk hogy profi legyen nem?
  • ldavid #14
    a junkie-ról:
    "Dhanny - 2009. 10. 11. 18:50
    Ez az a sorozat, amely csak púp az RTL Klub hátán, de benne volt egy nagy filmes csomagban, és muszáj leadnia legalább egyszer. Ezért van a hülye időpont is…"
  • chase #13
    Ha valaki látta már ezt a sorozatot légyszi árulja már el, hogy mi van benne, ami miatt ilyen xxx+ időpontra kellett tenni! (A "meri leadni"-ból arra következtetek, hogy nem akarnak kockáztatni újabb ORTT-s büntit azzal, hogy 18 éven aluliak sávjába teszik.)
    Extrém csúnya beszéd, erektált hímtagok, néger rasszisták, durva erőszak, vértócsák, kannibalizmus?... ez nem derült ki a cikkből, de a tv.com-os leírásából sem.
  • emile zola #12
    nem értem miért atist szekáljátok, elvégre nem neki "illene" helyesen írnia, hacsak nem kezd ő is újságírásba mint "kollegája" ( a cikkíró vagy minek nevezzem:D)