Szekeres Viktor

Lost-színészek a vámpíros film folytatásában

Szélsebesen kiosztották a szerepeket a 30 Days of Night csak DVD-re megjelenő második részében. Szomorúan állapíthatjuk meg, hogy idehaza még mindig nem jelent meg a film semmilyen formában, de persze az sem ad boldogságra okot, hogy a mozikban teljesen jól teljesítő film második része csak DVD-n jelenik meg.

Bár lesznek visszatérő karakterek a 30 Days of Night: Dark Days címre hallgató folytatásban, a színészeket szinte egytől-egyig lecserélik és természetesen új arcok is fognak érkezni a második részre. A Bloody Disgusting értesülései szerint Rhys Coiro, Harold Perrineau, Kiele Sanchez, Diora Baird, Mia Kirshner és Monique Ganderton csatlakozott a Sony filmjének stábjához.

Az eredetileg Steve Niles képregényéből készült vámpírfilm 2007-ben Amerikában 39 millió dollár bevételt hozott és meglepetésre világszerte sem sokkal maradt el ettől a teljesítménytől, ami a műfajban meglehetősen szokatlan. A folytatás az elszánt és magányos Stelláról fog szólni, aki úgy dönt, hogy csatlakozik egy törvényenkívüli vámpírvadász galerihez, akik Lilith-en akarnak bosszút állni. A forgatás Ben Ketai rendezésében a jövő héten kezdődik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pixx #7
    Szerintem nagyon állat film volt, persze a képregény biztos jobb, mivel azaz eredeti, és szerintem pont attól volt, jó hogy nem volt olyan mint a többi.
  • nessboth #6
    A képregény amúgy sokkal paráztatóbb volt, mint maga a film aminek legnagyobb hibája az egy helyben totyorgás és az álló cselekmény. Uncsika volt...

    A vámpír olyan, amilyennek a film alkotója megálmodja!
  • Gilgamesh #5
    Épp az volt a lényeg, hogy azon a helyen nem kellett magukat embernek tettetni, szabadon engedhették vadállati énjüket, levehették maskarájukat, visszavedlethettek nem-emberi ragadozóvá.
  • bladesoft #4
    Nekem a Blade bejött mint mozi és mint sorozat is.Az a stilus és hangulat ott volt a szeren.Kár hogy azt nem folytatják.Nem mondom hogy a 30 Days of Night rossz volt csak nekem nem jött be.
  • Dynamic #3
    Jah, egyébként meg kíváncsi vagyok, mitől volt ez másabb mint egy szokványos vámpír film? Egyáltalán honnan veszed, hogy van tipikus vámpír? Bántja őket a nap, vért szívnak, általában gyorsak és erősek. Ennyi a közös, aztán innentől kezdve lehet a neve Blade, Dracula vagy Lestat.
  • Dynamic #2
    Ahány vámpír film, annyi szokás. Mit vártál? Lugosi Bélát?
  • Al Ashrad #1
    Már az első rész is ritka nagy fos volt. Ilyen "vámpírokat" még az életben nem láttam, ezeknek semmi közük nem volt a vámpírokhoz, csak annyi, hogy bántotta őket a nap és vért szívnak. De ennyi. Hót hülyék voltak, randák, mint a nyű, és nem tudtak beszélni, csak varnyogtak állandóan. Iszonyatosan szar film.