Szekeres Viktor

Mahershalalhashbaz Ali is benne lesz az új Predátorban

Gyűlnek a színészek az új Ragadozó-filmben, a Predators-ban, s számunkra mindez természetesen azért bír kiemelt fontossággal, mert Antal Nimród rendezheti az akció-horror legújabb részét.

Adrien Brody, Topher Grace, Danny Trejo, Walton Goggins, Alice Braga, Oleg Taktarov, Mahershalalhashbaz Ali és Louiz Ozawa fogják alkotni a 20th Century Fox által tervezett Predator-reboot szereplőgárdáját. A film története egy csapat elit harcosról fog szólni, akikre a kegyetlen idegen faj példányai vadásznak.



A Robert Rodriguez produkciójában készülő film karakterei között lesz nagytudású vezető-nyomolvasó, külsőleg könyvelőnek tűnő veszélyes sorozatgyilkos, kemény gyilkosnő, iker Uzikkal harcoló, kőszívű harcos, halálfélelem nélkül élő zsoldos, volt orosz különleges ügynök és egy meglehetősen instabil állapotban lévő katona.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FL Zoli #47
    Ez azt hiszi én vagyok az Ali baba, ő meg a negyven rabló

    "külsőleg könyvelőnek tűnő veszélyes sorozatgyilkos, kemény gyilkosnő, iker Uzikkal harcoló, kőszívű harcos, halálfélelem nélkül élő zsoldos, volt orosz különleges ügynök és egy meglehetősen instabil állapotban lévő katona."
    Fantasztikus...s természetesen iker Uzihoz gangszta modor, s maxpayne mozgás dukál..


    Nekem személy szerint jobban tetszett volna, ha az 1800 as évekbe tetszik a sztorit(aki nem érti miért: Predator 2 vége), vagy például a Szibériás sztori, sajnos a könyv címe nem jut eszembe.
  • Nazir #46
    Örülök, hogy ennyi szabadidőtök van. A Jay És Némabob Visszavág cimű filmben volt egy ilyen mozibuzi.com nevű oldal ahol a sok kis gyopár fikázta avagy istenitette a filmeket név és hozzáértés nélkűl. SG = mozibuzi? A Google használatától nem lesztek filmesztéták.
    Miért nem elég a vélemény nyilvánitás? Minek kell okoskodni naphosszat?
  • Madmanus #45
    Én nem állok senki mellé, de CaptainRumi te hangoztattad hogy ez nem reboot, igaz nem is írtad hogy remake és most ezen lovagoltok,mikor egyértelmű volt az álláspontod.Amit Cateran leírt az is elvben azt bizonyítja hogy egyfajta reboot lesz,ami "valahogy" az 1 rész folytatása lesz,de ezzel kezdik elölről a Predator sorozatot.De tényleg az lényeg,hogy egy magyar rendező mutathatja meg mit is tud.Remélem sikerül neki!
    zoltannemeth remélem lesz annyi eszed már nem szólsz hozzá,mert elég már ebből a felesleges vitatkozásból.A hozzászólások fele csak a tiétek.Okos enged, szamár szenved!
  • cateran #44
    Pedig ahogy nezem,CaptainRuminak igaza van...Rodriguez -allitolag- azt nyilatkozta,hogy egyidejuleg lesz az 1. resz folytatasa ES ujrakezdese is..vagyis 1 reboot/next part
    Tessenek szepen rakeresni erre:MTV Blogs Interview, Rodriguez further confirms that his reboot is to be the direct sequel to the original
  • CaptainRumi #43
    hallod ember mikor mondtam hogy remake lesz? XD na de hagyjuk már tényleg ovi
  • bippo #42
    ovi.
    Itt már elhangzott a lényeg, az a fontos, hogy lesz, és hogy magyar rendezővel. Jelen pillanatban mindegy is, hogy melyik formában jön, időben ki fog ez derülni.

    OFF gy...r=GYogyósokvitatkoznakmelyikükanagyobbgyökéR. ON
  • Madmanus #41
    Ilyen hülyeségen vitatkozni!
  • zoltannemeth #40
    Na majd meglátod! Akkor lenne remake, ha a az eredeti történetet kapnánk vissza! Legalább az értelmezéssel lennél tisztába, és nem azon a remake-en lovagolnál! Talán külföldi cikkekbe kellene keresgetned, nem egy magyar álújságíró irományát lobogtatni, hogy ott mit is írt!
    A te esetedben nem gyopár az a szó!
  • nmktheking #39
    igaz, igaz. azt hittem valami komolyabb sértés, ha már kipontozzák
  • CaptainRumi #38
    ja de amit belinkeltél az egyértelműen Remake-et írt haha A címében is ott van szépen, kivehetően. És akkor azzal az egy mondattal érvelsz: hogy "új alapokra helyezik". Nyílván a cikkben először azt írják remake, utána ezzel a mondattal azt írják reboot, majd a végén ismét remaket írnak, ne legyél nevetséges. A remake is újat ad, hiszen ha ugyanazt látnánk mint az eredeti, akkor az másolat lenne és nem remake. na részemről ennyi, de te szenvedhetsz nyugodtan tovább.
    ja és a gy...r az GYOPÁR ha valaki nem tudná ;)