47
  • FL Zoli
    #47
    Ez azt hiszi én vagyok az Ali baba, ő meg a negyven rabló

    "külsőleg könyvelőnek tűnő veszélyes sorozatgyilkos, kemény gyilkosnő, iker Uzikkal harcoló, kőszívű harcos, halálfélelem nélkül élő zsoldos, volt orosz különleges ügynök és egy meglehetősen instabil állapotban lévő katona."
    Fantasztikus...s természetesen iker Uzihoz gangszta modor, s maxpayne mozgás dukál..


    Nekem személy szerint jobban tetszett volna, ha az 1800 as évekbe tetszik a sztorit(aki nem érti miért: Predator 2 vége), vagy például a Szibériás sztori, sajnos a könyv címe nem jut eszembe.
  • Nazir
    #46
    Örülök, hogy ennyi szabadidőtök van. A Jay És Némabob Visszavág cimű filmben volt egy ilyen mozibuzi.com nevű oldal ahol a sok kis gyopár fikázta avagy istenitette a filmeket név és hozzáértés nélkűl. SG = mozibuzi? A Google használatától nem lesztek filmesztéták.
    Miért nem elég a vélemény nyilvánitás? Minek kell okoskodni naphosszat?
  • Madmanus
    #45
    Én nem állok senki mellé, de CaptainRumi te hangoztattad hogy ez nem reboot, igaz nem is írtad hogy remake és most ezen lovagoltok,mikor egyértelmű volt az álláspontod.Amit Cateran leírt az is elvben azt bizonyítja hogy egyfajta reboot lesz,ami "valahogy" az 1 rész folytatása lesz,de ezzel kezdik elölről a Predator sorozatot.De tényleg az lényeg,hogy egy magyar rendező mutathatja meg mit is tud.Remélem sikerül neki!
    zoltannemeth remélem lesz annyi eszed már nem szólsz hozzá,mert elég már ebből a felesleges vitatkozásból.A hozzászólások fele csak a tiétek.Okos enged, szamár szenved!
  • cateran
    #44
    Pedig ahogy nezem,CaptainRuminak igaza van...Rodriguez -allitolag- azt nyilatkozta,hogy egyidejuleg lesz az 1. resz folytatasa ES ujrakezdese is..vagyis 1 reboot/next part
    Tessenek szepen rakeresni erre:MTV Blogs Interview, Rodriguez further confirms that his reboot is to be the direct sequel to the original
  • CaptainRumi
    #43
    hallod ember mikor mondtam hogy remake lesz? XD na de hagyjuk már tényleg ovi
  • bippo
    #42
    ovi.
    Itt már elhangzott a lényeg, az a fontos, hogy lesz, és hogy magyar rendezővel. Jelen pillanatban mindegy is, hogy melyik formában jön, időben ki fog ez derülni.

    OFF gy...r=GYogyósokvitatkoznakmelyikükanagyobbgyökéR. ON
  • Madmanus
    #41
    Ilyen hülyeségen vitatkozni!
  • zoltannemeth
    #40
    Na majd meglátod! Akkor lenne remake, ha a az eredeti történetet kapnánk vissza! Legalább az értelmezéssel lennél tisztába, és nem azon a remake-en lovagolnál! Talán külföldi cikkekbe kellene keresgetned, nem egy magyar álújságíró irományát lobogtatni, hogy ott mit is írt!
    A te esetedben nem gyopár az a szó!
  • nmktheking
    #39
    igaz, igaz. azt hittem valami komolyabb sértés, ha már kipontozzák
  • CaptainRumi
    #38
    ja de amit belinkeltél az egyértelműen Remake-et írt haha A címében is ott van szépen, kivehetően. És akkor azzal az egy mondattal érvelsz: hogy "új alapokra helyezik". Nyílván a cikkben először azt írják remake, utána ezzel a mondattal azt írják reboot, majd a végén ismét remaket írnak, ne legyél nevetséges. A remake is újat ad, hiszen ha ugyanazt látnánk mint az eredeti, akkor az másolat lenne és nem remake. na részemről ennyi, de te szenvedhetsz nyugodtan tovább.
    ja és a gy...r az GYOPÁR ha valaki nem tudná ;)
  • zoltannemeth
    #37
    Gy...r, én tudom mi a különbség, de nyilvánvalóan te nem! Ha esetleg egy-két cikkbe bele is olvasnál nem csak a címét néznéd meg, akkor feltudnád fogni miről is van szó! Új alapokra helyezik a teljes franchise-t! Te állítottad hogy ez nem reboot, holott minden cikk erről szól! És azoknak akik esetleg nem tudnák GYÖKÉR lenne az a szó!
  • CaptainRumi
    #36
    Én azt mondtam, hogy szerintem folytatásként kellene kezelni, mivel Dutch-nak (Schwarzeneggernek) is van egy cameo szerep ígérve, tehát nem kezdenek nulláról semmit. mert a reboot, többnyire azt jelenti, hogy minden eddigi elvész és új alapokról (check wiki). Maximum olyan szinten reboot amit Winnie mondott a képregényeknél, hogy ha egy széria kezd unalmassá válni akkor rebootolják, de ha belegondolunk ott is mindent előröl kezdenek igazából vagy csak épp folytatják de más köntösben.

    remake-t nem mondtam.... azt csak te, mert még a különbséget se vágtad szóval nem tudom ki a gy...r (persze, te vagy ):P

    na de engedek, hogy szenvedj! legyen REBOOT, ha ez pici szívedet melegséggel tölti el.

    mert igazuk van a többieknek: durvára mindegy mi is most ez, lényeg, hogy jó legyen. Hajrá Nimród !
  • winnie
    #35
    lehet gyér vagy gyaur, de ha számít a pontok száma, akkor gyökér.
  • nmktheking
    #34
    valaki árulja már el nekem, mi az a gy...r , mert eddig nem tudtam még rájönni egyébként meg nem tök mind1, mi lesz? igaza van Madmanusnak, az a lényeg, hogy kezdenek vele valamit
  • zoltannemeth
    #33
    Akkor ezt rosszul tudtam De ez nem változtat a tényen hogy egy gy...r vagy!! Saját magad hazudtolod meg a hsz-eidben. Egyszer azt írod ez egy remake lesz, majd egy másikba hogy reboot/sequel. Akkor most mi?? De hogy tulajdonképpen mit is írnak az neked nem számít!
  • Madmanus
    #32
    Ennyit vitázni hogy most mi is lesz ez. Az a lényeg hogy valamit kezdenek a témával és remélhetőleg nem nyúlnak mellé!
  • winnie
    #31
    "A Predator is egy regény"

    ez erős volt:)
  • CaptainRumi
    #30
    te gy...r a regényt a film alapján írták. erről ennyit.
  • zoltannemeth
    #29
    Ebből is látszik mennyire gy...r vagy! A Predator is egy regény! Így nyilvánvaló hogy valami kötöttség van ha újrakezdenek egy sorozatot.
  • sugarman
    #28
    ez reboot és pont. se folytatás se remake se semmi.
  • zoltannemeth
    #27
  • sugarman
    #26
    a kettő között nem lehet. vagy ez vagy az.
  • CaptainRumi
    #25
    joker alapfigura a batman univerzumban. Mint pl. a Predatorban a Predator.

    de ha neked annyira mindegy, hogy én minek gondolom (rebootnak vagy folytatásnak) akkor meg minek szaporítod a szót?
  • CaptainRumi
    #24
    ki mondta hogy nem az?

    de a Predators valahol kettő között van.
  • sugarman
    #23
    csak pár példa
    Remake: Kör, Az átok, Az olasz meló
    Reboot: Batman
  • sugarman
    #22
    sequel/reboot az 2 különböző dolog, de mindegy...
  • zoltannemeth
    #21
    Igazad van! Batman-be is minek írták bele Jokert meg a többieket mivel meg se történt!
  • matrix666
    #20
    Minden filmes portál szenzációként közlik hogy az Oscar díjas Adrien Brody lesz a Predators főszereplője, itt meg az a hír hogy ez az Ali is benne lesz a filmbe..Pff..
  • CaptainRumi
    #19
    ha beírod gugliba, hogy predator sequel akkor is ezt fogja kihozni...
    sőt a legtöbb helyen reboot/sequel-nek írják amit én is írtam, hogy avval kiegyeznék. de most már off
  • CaptainRumi
    #18
    amit te linkeltél abban remake -ról van szó apám..hát ott a címben. A remake is új alapokról kezdi a dolgot, ha egy franchise ról van szó... (pl King Kong)

    itt max olyan rebootról van szó amit vini mondd, hogy nem kezdik az egészet... amire egy péntek 13-t hoz fel amit "sajnos" nem láttam és nem is fogok.

    de rendben legyen reboot. legyen új alapokról kezdés, ahogy a cikkből idézted, de akkor egyre válaszolj:

    miért írták bele Dutch szerepét a forgatókönyvbe? hiszen az nem történt meg hiszen minden előröl kezdődik.

    sandor8206-nál a pont.
  • zoltannemeth
    #17
    Na akkor idézet a cikkből:
    "Már korábban is beszámoltunk róla, miszerint Hollywoodban komolyan tervezgetik, hogy új alapokról kezdik el a Predator-franchise-t"
    Talán próbálkozz meg értelmezéssel! La és egy külföldi oldal: http://blog.grimpuppy.com/2009/09/robert-rodriguezs-predators-reboot.html
    Bár itt se a rendező saját szájával mondta, így te ezt is megkérdőjelezed! De végülis mindegy te mit mondasz a tényen ez nem változtat semmit!
  • winnie
    #16
    filmes berkekben mivel friss a fogalom, azt jelent, amit, amíg nem lesz más típusú reboot. nem volt sok, így hadd ne mondjak példákat, de például az új péntek 13 sem tekinthető ilyen rebootnak.

    idézet: mondtam. ott a google. rákeresel, slashfilmes link, csókolom.
  • sandor8206
    #15
    leszarom, csak jó legyen
    Bár az eredetit meg se fogja közelíteni az tuti, már csak a projektben szereplő nevek végett is, nem mintha összefüggne a dolog, de az első részhez képest hurka a névsor
  • CaptainRumi
    #14
    olyat még egyet sem találtam ahol Ő maga kimondja. De ez nem is számít.
    a filmes berkekben a reboot egyet jelent(ett) az újrakezdéssel (ha tudsz ellenpéldát máris visszavonom)
  • CaptainRumi
    #13
    Úgy látom vagy nem vagy tisztában a fogalmakkal vagy csak rossz linket nyomtál be a sok közül.
    a remake nem azonos a reboottal.
  • zoltannemeth
    #12
    http://www.sg.hu/cikkek/65392/robert_rodriguez_a_predator_remake_elen
    és ez csak az oldalon találtam, a többi angolnyelvűt már be se linkelem! Én nem vagyok egy Sz.V-Winnie fan, sőt!
  • winnie
    #11
    nem tőlem veszi. írd be a google-be, hogy rodriguez preadator reboot. ott van az első linkek között egy dőltbetűs idézet, de épp ezért írtam, hogy "annak emlegette anno".

    de a reboot nem mindig jelent kályhától való kezdést, ez jelenti a félreértést. a sorozat újraindítása is az lehet, hiszen a kifejezés a képregények világából jött át, ott szokták újraindítani a sorozatokat, ha nagyon lecsökken az olvasottságuk és van, hogy kvázi ugyanonnan folytatódnak, csak más sorszámmal és máris többen veszik őket. van, hogy valóban lesz egy tiszta lap, de általában nem nulláról indulnak.

    (sőt, képregényben van afféle anti-reboot is, amikor rájönnek, hogy a sok reboot miatt az éppen a v5 120. részénél tartó sorozatnak az 500. része következne nemsokára, akkor olykor visszanevezik normál számításba a sorozatot, hogy a kerek számból többet el tudjanak adni:)
  • CaptainRumi
    #10
    jajj légyszíves linkelj már be egy ilyen riportot, amiben kimondja, hogy reboot és nem az újságírók irják le. Te is csak winnietől veszed...

    nem mondta senki sem, hogy reboot. csak épp azt mondta, hogy nem predator 3 lesz. Hát azért mert nem számozzák, attól még lehet folytatás csak ennyit erről.
  • zoltannemeth
    #9
    Talán ha elolvasnál egy pár régebbi Rodrigez riportot! Ő mondta hogy ez egy reboot lesz!! Ez tény! Hogy te meg minek tudod be, az meg csak a te dolgod! És ne keverd már bele a Terminátort vagy a Karib-ot, mivel senki se mondta hogy azok rebootok mivel nincs számozás utánuk!
  • CaptainRumi
    #8
    folytatás és reboot közöttivel kiegyezek.