Szekeres Viktor

Főszereplőt vált a 30 Days of Night 2

A Sony 2007-es képregényadaptációja, a 30 Days of Night korrekt eredményt ért el és a vámpíros filmek rajongói között kifejezetten nagy tetszési indexszel szerepelt, így nem csoda, hogy elkészül a folytatása. Az azonban sajnálatos, hogy a főszereplőjét elveszti.

Ben Ketai, a Megan és a Suck rendezője, az első részhez készített websorozat készítője, fogja dirigálni a 30 Days of Night: Dark Days-t, mely Steve Niles eredetijének a folytatása lesz. A történet szerint Stella Oleson egy vámpírvadász csoporthoz csatlakozik, akiknek célja a Lilithen való bosszúállás. Azonban Melissa George nem fog visszatérni, hogy ismét Stella bőrébe bújjon, így a készítők az októberi forgatáskezdésig új hősnőt kell, hogy találjanak.


És ha már szóba került a 30 Days of Night: ezúton illendő lenne dörmögni amiatt, hogy idehaza még mindig nem jelent meg a film DVD-n, pedig a rajongói műfajok képviselőire valószínűleg lenne megfelelő kereslet. Ráadásul egy hazai megjelenés esetleg a képregény magyar verziójának piacra kerülését is jelenthetné.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #11
    ez a vámpírosdi manapság tényleg reneszánszát éli, érthetetlen, miért nem jelenik meg.

    egyébként én is láttam már ezt a filmet...
  • jefferson83 #10
    Én elvi dolgokról beszéltem, és úgyhiszem sejtem te is mire célozhattál. Én sem a warezt éljenzem és éltetem, de bizonyos esetekben igen is van létjogosultsága (szvsz). Vannak olyan filmek amelyeket az ember megnéz ugyan (ha ott van előtte és unatkozik), de különösebben nem érdekli. Pláne nem fektetne bele nagyobb energiát a megszerzésébe, ha azt csak egy másik országból tudná beszerezni. Még akkor is, ha a mai világban percek kérdése mondjuk egy rendelés. Macera (nekem mindenképpen). Hozzáteszem zsákbamacska és idő (lehet mondani, hogy de hát, de így van). Én szeretem tudni mit veszek meg, ami annyit jelent, hogy előbb jobb megnézni. Kitől szeretnék még látni filmeket, kire adom le a voksomat és kit támogatok tulajdonképpen. Gondolok itt elsősorban mozira vagy akár tévére is (nem warez lehetőségekre). Mozinál is zsákbamacska ugyan és kiadsz egy összeget, de jó társaságban még egy rossz film is élmény lehet :) Nos, ha minden ún. legális út el van vágva az ember előtt (nem utazunk azért külföldre filmet nézni) vagy aránytalanul nagy időbefektetéssel érhetjük csak el (pl. éveket várni egy filmre),akkor senki ne vessen meg azért ha a bűnös útra lépnék, főleg akkor nem ha idehaza még teljesen legális dologról van szó (nem torrent csak lehúzás). Véleményem szerint ez teljesen korrekt hozzáállás a részemről és nem a csúnya kiadók lehúzása a célom csak elvárom, hogy szolgáljanak ki (ha belőlem is élni akarnak).

    Lejárt lemez, de haladni kell a korral mindenkinek és engem, mint egyszerű vásárlót a kifogások (Azért nem lehet ennél meg annál világpremier mert... Igen kit érdekel.) nem fognak érdekelni csak az eredmény.

    Utópia: Azzal a gondolattal el lehetne játszani, hogy mozifilmekért nem kérnénk pénzt. A film megnézése után mindenki eldönthetné, hogy mégis mennyivel támogatná ezt az alkotást. Sokkal kevesebb film lenne? Vajon minőségibb filmeket kapnánk (annak ellenére, hogy ízléseink különbözőek)? Az emberek kihasználnák nem fizetnének? Az emberek hagynák,hogy megszűnjön ilyen módon a filmgyártás vagy észbe kapnának? Azt hiszem belátnánk,hogy nekünk valamiért mégiscsak szükségünk van a filmekre. Na ez már tényleg filozófia :)
  • Dynamic #9
    Nagyon tetszett a film, iszonyat(a szó pozitív és negatív értelmében egyaránt) hangulatos, csak valahogy nem éreztem elég kidolgozottnak a szereplőket. Hosszabb játékidő kellett volna, hogy az egész letisztultabb legyen. Mindenesetre kíváncsi vagyok a 2. részre, remélem hozza az első rész hangulatát.
  • winnie #8
    ha nem jött le, hogy mire gondolok, akkor próbálj analógiákat gyártani erre a gondolatmenetre - nem letöltéssel, hanem mással.

    értem, hogy mire gondolsz (mondjuk olyan szempontból nem, hogy miért nem vennéd meg a büdös életben), de ha igaz lenne ez a "filozófia", ha mindenki így gondolkodna, akkor nem a huxley-féle szép, új világ jönne el, hanem valami sokkal rosszabb.

    ez sajnos nagy hibás és rossz megideologizálása a wareznek.
  • jefferson83 #7
    Figyi, ha tudom magamról soha a büdös életben nem venném meg (főleg külhonból), akkor valószínűleg én egy peták veszteséget sem okozok azzal, hogy lehúzom a netről. Max. én lennék egy "élménnyel" szegényebb, ha nem teszem meg. Szerintem ez teljesen egyértelmű.
  • winnie #6
    "Ezért nem is okoz semmilyen veszteséget a kiadónak ha letöltöd a netről. "

    úristen... ebben az a durva, hogy komolyan is gondolod, nem?
  • winnie #5
    nem pénzkérdés. miben különb szerinted a film, mint a sok jobb és rosszabb produkció, ami bejön? sajnos "egyéb" okok miatt nincs idehaza, viszont elvileg nemsokára jöhet.
  • vasziszdasz #4
    Ezért nem is okoz semmilyen veszteséget a kiadónak ha letöltöd a netről.
  • bertino #3
    szerintem ez nem szégyen, csak pénzkérdés.
  • zoltannemeth #2
    Az a legnagyobb szégyen, hogy már lassan 2 éves a film és még csak esély sincs hogy megjelenjen itthon!