Ötvös Tibor

Augusztusban indul az Alkonyat 3 forgatása

Bár az Újhold bemutatója is még viszonylag távol van, a producerek máris a harmadik, Eclipse címet viselő könyv feldolgozásán ügyködnek. A hírek szerint augusztus 17. és október 31. között le is zavarják a felvételeket.

A Summit Entertainment nagyon bízik a tinikben, hiszen még nem is került a mozikba az Alkonyat 2: Újhold, de a stúdió máris a harmadik rész előkészületeit végzi. A forgatás időpontját is kitűzték: augusztus 17 - október 31. A helyszín pedig a Vancouver Film Studios lesz. A bemutató 2010. június 30-ra lett kitűzve.



Az Eclipse története szerint Bella zsinórban harmadszor kényszerül komoly döntést hozni, mikor választania kell szerelme, a vámpír Edward és barátja, a farkasember Jacob között. Ráadásul egy titokzatos vámpír eszét vesztve szedi áldozatait Seattle városában és közeleg az érettségi is.

A harmadik rész lehet az eddigi legvéresebb - mondjuk ez nem nehéz -, hiszen a rendezéssel a szintén vámpíros témájú 30 nap éjszaka direktorát, David Sladet bízták meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TeDDyRuSh #9
    Vicces, de pont Bella akarja majd meghúzni, de Edward fél, hogy "túl vad lesz" az éjszaka, tehát halasztva lesz. Ja, Bella szűz még, legalább is ezt mondta faternak:)
  • sbela #8
    és még Edward is meg akarja húzni :)
  • Prof William #7
    "egy titokzatos vámpír eszét vesztve szedi áldozatait Seattle városában és közeleg az érettségi is."

    Ráadásul Bellát meg akarják húzni törtiből és földrajzból is. :)
  • TeDDyRuSh #6
    Rásegítek, mert Ötvös Tibi sem bírja a filmet. Tehát a harmadik rész storyja még mindig az első részből fakadó bosszú, vagyis meghalt James a rossz vámpír, és a csaja, Vitória revansot akar venni. És persze nem Edwardon a vámpír srácon, hanem a csaján, Bellán. A New Moon-ban is szó van erről, de ekkor még nem tud csinálni semmit Viktoria, hisz már nem csak a Cullen vámpír család védi be Bellát, hanem a vérfarkas falka is( ez new moon story, nem akarok minden poént lelőni). A harmadik kötetben csúcsosodik ki a bosszú, vagyis Viktoria elkezdi "gyártani" a vámpírokat, amiből lesz egy kis bonyodalom, vagyis vérszívók lepik el a várost (Seattle). És emellett bejön a képbe Jackob (az indián srác rikító fogakkal) is, aki szintén igényt tart Bellára, aki összezavarodik egy pöppet, mert...stb.

    Ezzel választ akartam adni Barakukknak, hogy van még erekcióm és ha még csak most kezdet el, akkor egy jó tanács, ne félj néha lapozni akár két oldalt is, mert amikor Bella szenvedéseit ecseteli az írónő, az nem nekünk szól:) Az nekem is fárasztó volt, azt a sok szenvedést végigolvasni. Olyankor egy kicsit görcsbe rándul az embere keze és felüvöltene, hogy: - Te hülye pics@, lépj tovább backi...
    Majd bepörög rendesen.

  • Szolnokboy1 #5
    "egy titokzatos vámpír eszét vesztve szedi áldozatait Seattle városában és közeleg az érettségi is."

    melyik a szörnyűbb?
  • pixx #4
    30 nap éjszaka az egyik legjobb darabolós film, és baromi izgis...
  • BM #3
    hulladék az egész. én utálom
  • Barakukk #2
    Én most olvasom az Új Holdat. Kérdésem lenne kettő: van-e még olyan férfi, aki arra vetemedett, hogy elolvas egy ilyen könyvet, és ha igen, lesz-e újra erekcióm, ha befejeztem a könyvet?
  • kukacS3K #1
    30 days of night rohadt jóvolt, lehet akkor még meg is nézem mert az első szutyokszar